для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Брати владу, а не будинки!


Брати владу, а не будинки!
Рада провалила відставку уряду Азарова. Очікувався перехід частини ригодепутатів на бік опозиції для голосування за відставку уряду.  Не перейшли. Апятьразвєлікатят.
 
Чи не втратився темп революції? Чи немає відчуття розмитості стратегії? (Якщо є відчуття її присутності)
Вимагати чогось від окупантів? Але з ординськими окупантами можна говорити лише про їхню капітуляцію. Компромісу з ними не може бути взагалі – так само, як із цвіллю: лише повне знищення.
 
То що робити – захоплювати будинки АП, уряду та ВР? Але долати кілька тисяч беркутів без вогнепальної зброї не раціонально. На поточному етапі до вогнепальної ще не дійшло. Сподіваюсь, і не дійде.
 
Я вважаю, що захоплювати оті будинки не потрібно. Це лише відволікає нас від суті справи. На мою думку, суттю є проголошення зміни влади перед Майданом, який є українським сувереном в умовах прямої демократії. Пропоную суспільству повернутись  до раніше викладених пропозицій.
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/19305.phtml
 
Останні 10 днів показали, що влада ригалоїдів в Києві абсолютно не легітимна. Донецько-луганські прибульці-в-натурє тримаються виключно на палицях донецько-луганських чи кримських таких само покидьків, як і їхні хазяї – так званих «беркутів».
 
З цього випливає, що захоплені ригалами державні структури треба поховати разом із самими ригалами, і створити нові. Як Мішико створив нову поліцію в Грузії. Мішико розігнав стару поліцію, одночасно зупинивши виплату їм зарплатні.
 
Ми маємо підійти до цього творчо: просто зупинимо виплату їм податків в тих областях, які визнають себе Україною, а не Улусом Джучі=Золотою Ордою=Московією.
 
Податки треба сплачувати виключно народним податковим органам України, а не існуючим податковим інспекціям.
 
Міліція має отримувати зарплатню від муніципальної влади, а не від МВС. І підпорядковуватися муніципальній владі. Таким чином, області, в яких обласні ради приєднаються до українській спілці, самі керуватимуть власною міліцією. Перепідпорядкувати собі звичайну міліцію треба негайно. Прийти до них, і популярно пояснити, що влада змінилася, і портрети янука вони можуть взяти собі додому – гратися у дартс. Перший час можна дозволити їм працювати, але під певним доглядом. (Потім, коли дійде черга, провести чистку (люстрацію), але зараз не про це)
 
Звичайна міліція має непоганий арсенал. Він знадобиться для швидкого озброєння народних дружин, які треба озброїти не гірше за беркутів. Це цілком можливо за невеличкою допомогою наших західних друзів. З появою озброєних народних дружин сенс існування беркутів зникатиме.
__
Ще одна нагальна задача – звернення до загалу (українського та міжнародного) з інформацією про те, як януки захопили державну владу – починаючи з масових фальсифікацій на президентських виборах 2010, коли ВАСУ відмовився розглядати докази отих фальсифікацій, чого вимагала Юля, і продовжуючи низкою узурпаційних подій. Розглянути ці події міг би народний трибунал, схвалений Майданом.
__
Люстрація, про котру так багато писалося різними авторами, відзначатиме справжність революції. Власники поганих репутацій – перші кандидати на люстрацію. Тому вони ладні зараз мімікрувати під «асазнафших». Наверху це Льовочкін, Богословская, Жванія – початківці. Внизу – звичайні 5-колонники. Теж «празрєвшиє». Слухати цих сирен – все одно що довірливо слухати ригалів-депутатів. Як би ці шакали не «обурювались» ригалами, передбачаючи зміну влади, треба пам’ятати особисті репутації для запобігання корозії суспільства. 5-колонники не мають мати права голоса.
__
Області, які не спроможні зараз мати українські облради, об’єктивно є українською вандеєю, і краще не мати їх в складі новонародженої української республіці. Звільнення цих областей є справою майбутнього.
© Кіт [04.12.2013] | Переглядів: 1832

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook