для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Знову компроміси? Хаму відстрочка?


Знову компроміси? Хаму відстрочка?
     Майдан набирає обертів. Країна вийшла із затяжного хворобливого сну. Ненависть до кримінального режиму виходить з берегів, страх щезає, витіснений обуренням діями влади.
     Кожен повинен розуміти, що ми маємо справу з людьми кримінального мислення, вірніше, недолюдками з тваринною психологією злодія, гопника і казнокрада. Ніякі перемовини, ніякі компроміси із владою недопустимі в принципі, бо вони апріорі безглузді і програшні: всеодно «розведуть, як кошенят».
     Той, хто вимовить слова «компроміс з владою», той – падлюка, той продажна тушкомерзота, той агент ригососів або Кремля, той у кращому випадку буде коньюнктурщиком, у гіршому відкритим чи прихованим ворогом. Такого треба товкти ногами прямо там, на Майдані.
 
    "Відповідаючи на питання про те, яким є його прогноз щодо ймовірної відставки, Жванія сказав: "Звичайно, ми за неї проголосуємо". За його словами, одразу після відставки Кабміну "парламент сяде за написання коаліційної угоди".  "Уряд формуватися буде силами коаліції. Точно так само, як будуть призначатися губернатори, всі вищі посадові чини", -  наголосив нардеп."
"Щодо питання про імпічмент Президента Жванія констатував, що цей варіант мало ймовірний, оскільки в Україні навіть немає відповідного закону."
(http://ipress.ua/news/zhvaniya_impichmentu_ne_bude_ale_vzhe_zavtra_rada_vidpravyt_azarova_u_vidstavku_34523.html)
 
     Що відповіли на те оппо?
 
     "На данный момент требования состоят из 2-х пунктов, сообщил лидер фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк.
     Первый – отставка правительства Азарова, а второй — прекращение политических репрессий, в частности, освобождение лидера оппозиции Юлии Тимошенко и 3-х активистов, задержанных во время прошлой акции.
     В свою очередь спикер Владимир Рыбак сказал, что парламент во вторник, 3 декабря, начнет работу с этих вопросов, после чего лидеры оппозиции покинули заседание совета."
(http://www.20khvylyn.com/news/politics/news_6712.html).
    
     Я розумію це так, що оппо згодні вступати в перемовини з владою, виключивши чи відклавши на непевний строк питання усунення від влади Хама. Вони погоджуються співпрацювати з поплічниками того, на кому лежить уся відповідальність за ситуацію в країні.
 
    Ще раз повторю: Той, хто вимовить слова «компроміс з владою», той – падлюка, той продажна тушкомерзота, той агент ригососів або Кремля, той у кращому випадку буде коньюнктурщиком, у гіршому відкритим чи прихованим ворогом. Такого треба товкти ногами прямо там, на Майдані.
 
    Я тут намагався аргументувати положення про максимальну мирність спротиву. Здається, помиляюся. Одну силову акцію я точно б схвалив, не вагаючись, – це звільнення Юлії Тимошенко з лікарні (з тюрьми чи колонії зробити таке буде важче). "Трійка" ніби й не проти, і вимогу її звільнення включає в список вимог (занадто короткий, як на мій погляд), але не покидає враження, що вона плететься, відстаючи від народу.
    Якщо поведінка трійки не стане більш рішучою і динамічною, запідозрю її у спробі банального двірцевого перевороту, а не бажанні створити зовсім нову, модерну і вільну країну.
    
     Можливо, поспішаю з висновками? Розрадьте, друзі.
  ukr
© PiligrimK [02.12.2013] | Переглядів: 4991

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook