для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Корисні деталі для перемоги і майбутнього українського Нюрнбергу


Корисні деталі для перемоги і майбутнього українського Нюрнбергу
Браття, прошу на загал розповсюджувати листівки із повідомленням про те, що Опір ретельно збирає будь-яку інформацію про псів режиму для майбутнього їхнього покарання. Хай знають, що ЖОДЕН з них не уникне суворого народного суду.
 
В листівках треба закликати громадян відстежувати об'єктів покарання та збирати інформацію про них.
Треба вже зараз ГОЛОСНО попередити їх, що ми доберемось до кожного.
Повідомляється, що вже є певна інформація щодо "беркутів", які звіряче розганяли юнаків на Майдані.
 

Щодо захисту протестувальників

Потрібний захисний одяг. Як його зробити
 
Голова
Найкраще - шоломи: хокейні, мотоциклетні і т.п. Якщо цього немає, треба зробити наступне: під капелюха або під капюшон підкласти побільше м'якого матеріалу (поролон, твердий(!) пенопласт, або напхати туди побільше газет.
 
Тулуб
Знизу на спину прикрепити книжки, журнали і т.і. (захист нирок).
 
Руки
Прикрепити позаду на рукава дерев'яні бруски від ліктя до грона руки. Наприклад, таким чином: обшити їх тканиною і пристебати цю тканину до рукава. Ці бруски дозволять блокувати палиці, якщо руку ставити впоперек на зустріч палиці).
 
Ноги
Аналогично тому, що для рук. Дуже бажано також захистити коліна накладеними на них журналами, які пристебнуті до штанів у вигляді жолоба, під який напхати м'якого матеріалу (див. захист голови)
 
___
 
Документування псів режиму
 
Фотографування їхніх облич та , збирання інформації щодо їх місць мешкання, членів їхніх родин, їхнього майна: квартир, дач, автомобілів..., а також адрес місць можливого переховання (насамперед, адоеси родичів та знайомих.
 

Відстежування приліту та відліту літаків до всіх українських аеропортів, насамперед, до тих, що неподалік від Києва, в тому числі, військові.
Записувати номери і час приліту і відліту всіх літаків, а також приїїжджаючих і виїжджаючих автомобілів та автобусів. Фотографувати кожного, кого можливо.
 
Сутички із "беркутами"
 
Сипати в них піском, соллю, заливати будь якою ридиною, яка закриє їм видимість (фарбою (особливо добре - фарбою в аерозольних балончиках для взуття), олією, кутчупом, борошном із водою, та хоч звичайною грязюкою, або навіь лайном...) Лити олію під ноги і на голови і руки, аби все в них сковзалося.
Трофейні вантажівки, трактори - це засоби прориву.
 
Перекрити дороги трофейною технікою.
© Кіт [01.12.2013] | Переглядів: 1968

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.4/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook