пароль
пам’ятати
[uk] ru

Передчуття


Передчуття
Сьогодні ми прокинулися в новій країні. Бандити логічно дійшли до тієї точки, за якою починається тотальний "донбас". Політика закінчилася в принципі. Вони не знають інших методів, ми не будемо жити по данєцкім понятіям. Фактично це означає одне - "передчуття громадянської війни".
Що 2015-го року в політичному плані не буде, зрозуміло тепер (хоч тепер, сподіваюсь!) і останньому ідіоту.
Відповідно, треба спокійно врешті-решт усвідомити, що перед нами не політичні опоненти, а вороги. І змушувати наших млявих "лідерів" саме так їх називати. Тоді відповідними будуть і плани, і методи.
Сьогодні мало виходити - треба думати і організовуватися на будь-яких рівнях, підтримувати контакти. Але - тільки з тими, хто дійсно має схожі з тобою принципи. Інакше все почнеться і закінчиться безкінечною говорильнею - всі це вже проходили.
Можливо я помиляюся, але мені здається, що особисто я маю щось спільне з такими блогерами, як Рухівець-шахід, Netko, Олександр Башта.
Це не якесь бажання "внести розкол" чи щось подібне; це бажання нехай маленькими кроками, поступово, але просуватися вперед в плані консолідації зі спільниками. Тому що сьогодні, поки нам ще не відрізали інтернет, дуже важлива робота в плані об'єднання в структуру надійних однодумців. Це за нас ніхто не зробить.
Україна - це наша держава і вона ніколи не буде бандитською.
"Межигір'я" мусить бути зруйноване.
© sampo [30.11.2013] | Переглядів: 2834

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook