пароль
пам’ятати
[uk] ru

Революцій на дивані не буває


Революцій на дивані не буває
Колеги, я прекрасно розумію, що права і волю ніхто ніколи нікому не давав. Права і вольності завжди беруться. Силою. В боротьбі. Я розумію, що основні події зараз будуть відбуватися в Києві. Хто може, той виходив і буде виходить на майдан з конкретними вимогами. Хто зможе, той приїде до Києва і долучиться до боротьби за достойне життя таким чином.
 
Знову-таки, я розумію, що петиції до американського уряду з приводу санкцій щодо нинішнього уряду і невиконуючого обов'язки президента України через непідписання угод з ЄС особливих результатів не дадуть. Фактично зараз, після силового розгону маніфестантів, після порушення основних конституційних прав громадян України пропонований до підпису текст - дитяче белькотіння.
 
За порушення прав людини і прав громадян всі винні мусять відповісти перед судом. Всі, починаючи з "гаранта" конституції. Не промимрити щось з екрану телевізора, навіть не просто піти у відставку. Опозиція, громадські організації повинні подати позов до суду щодо протиправних дій "уряду". Звісно, звернення до наявного "правосуддя" - це формальна дія. Необхідно задіяти міжнародні правозахисні організації, міжнародні суди.
 
Все-таки, оскільки в боротьбі за свої права треба використовувати всі наявні можливості, закликаю всіх небайдужих підтримати наступний запит.
 
https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-people-ukraine-peaceful-overthrow-current-government/8D5CRgJg
 
A. K.
November 30, 2013
Signature # 9,617
 
Але пам'ятаймо, революцій на дивані не буває.
 
P.s. Від лідерів опозоції вимагаю задіяти всіх юристів, всі можливості і негайно подати позов до уряду і президента в міжнародний суд з прав людини і інші міжнародні судові заклади. Зібрати всі наявні докази - і до суду, не чекаючи якогось дива.
 
P.p.s.Як сформулювати позов, до кого, на підставі яких законів, куди той позов направляти - то до юристів. Але діяти треба негайно! Уряд - до суду!
 
© Anatole [30.11.2013] | Переглядів: 1513

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати