для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зараз все вирішує тільки сила


Зараз все вирішує тільки сила
Ось і скінчилася вистава "Еврорибалка" по сценарію та за режисурою пукєна з януком у главній ролі (самого себе). Москва задоволенно готується заковтувати Україну. Евромайдан значно спортив пукєнові сценарій, переплутав йому деякі карти, але загалом все йде за його бажанням.
 
Слухаю чудовий відеоролик С.Овчаренка на його сайті
 
http://svetiteni.com.ua/khto-kogo-boitsya-pid-chas-maydanu
 
читаю його статтю  
 
http://svetiteni.com.ua/so-nad-maydanom-visit-velika-zagroza-rozgromu
 
і бачу прірву між заляканою свідомістю карнавальної більшості, котра вмовляє себе сотнями завдобних вигадок для самовиправдання власної бездіяльності і голосом розумної людини, яка тверезо оцінює ситуацію. Вчергове люди не хочуть прислухатися до розуму, бо слабким приємніше жити солодкими казками.
 
Як назвати людину, яка відповідає бандитам на всі утиски запевненнями во власній мирності? Та ще й наполягаючи на рішучому дотриманні всіх обмежень, котрі бандити для неї вигадали. Це - европейська людина?
 
Єдина "сила" в українській опозиції, котра має силу - це Свобода. Вона довела це бійкою під кабміном, де мала перемогти беркутів з тітушками. І дуже вдало їх побила, але була відкликана. Не берусь судити, чи було таке припинення бійки виправданим. Зараз я не про перемогу в конкретній бійці, а про стратегічне мислення, про бачення перспективи - чи вважає товариство гідним продовження карнавалу?
 
Зараз люди масово поводяться як страуси. За виключенням свободівців.
 
На жаль, люди здебільшого не вміють аналізувати, а за януків думає вся маса освічених циніків-мерзотників України та Московії. Якби українські сили (=опір окупантам) мали власні ЗМІ, дурити людей Орді було б набагато складніше. Але зараз всі ЗМІ - в ординців.
 
Коли я виклав тут
 
http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/19305.phtml
 
власні думки про перспективи боротьби, отримав дуже кволу реакцію товариства. Гавкотіння москалів - то зрозуміло і навіть приємно. Проте, реакція української спільноти була малочисельною. Не цікава тема?
 
Треба негайно:
 
1) Звертатися до світової спільноти із зверненням про невизнання влади януків - тоталітаристів-узурпаторів та із запрошенням допомоги;
2) Формувати українські сили самооборони;
3) Формувати на теренах України спілку областей, вільних від януків;
4) Організувати український ТБ-канал.
 
Хто має цим займатися? Узгодженний Майданом штаб.
 

 

© Кіт [29.11.2013] | Переглядів: 2279

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook