для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як швидко стати президентом України.


Як швидко стати президентом України.
Напевно вже всі думаючі та розумні догадались, що жодного поступу до нашої евроінтеграції всеж не буде від того, хто так по-батьківськи хвилюється за нас. А тому  вже відчувається в повітрі запах питання про наступника.
Звісно, що всім нам хочеться щоб то був мудрий, чесний, гарний, справедливий, некорумпований і т.д., короче самого самого треба нам в президенти обрати !
 
Але звісно, що на сьогодення у нас вже є хлопці, які хочуть і мріють про наше благополуччя.
Так як же їм стати швидко та гарантовано, може навіть і достроково, нашим гарантом ?
 
Інструкція :
- для Віталіка Кличко.
 
Віталій Кличко 100% стане Президентом України, може навіть і до 2015р., якщо він  на найблищому засіданні  ВР прилюдно та жорстко накоутує азірова, в прямому боксерскому розумінні. Можно і януковича для 110 % успіху.
І хоча я підтримую іншу людину, цей вчинок Віталія дав би йому багато голосів для того, щоб стати президентом, тому що  розмовляти та переконувати бандюковичів беззмістовно.
 
- для Олега Тягнибока.
 
Олег Тягнибок 100% стане Президентом України, може навіть і достроково, якщо він на засіданні ВР прилюдно звіздане в писок азірова.  Може і януковича звізданути, якщо той всеж з'явиться у ВР.
І хоча я підтримую іншу людину, цей вчинок Олега дав би йому багато голосів. Розмовляти та переконувати бандюковичів беззмістовно.
 
- для Арсенія Яценюка.
 
Арсеній Яценюк 100% стане Президентом України вже на наступний день, якщо він, ( де-небуть, але при свідках та відеоряді) прилюдно та жорстко дасть смачного ляпаса при зістрічі з азаровим. Якщо він це зробить і з януковичем, тоді йому гарантовано буде два президентскіх срока.
І хоча я підтримую іншу людину, цей вчинок Арсенія дав би йому багато голосів при виборчій гонитві. Розмовляти та переконувати бандюковичів беззмістовно.
 
І лише одна людина здатна стати президентом України без всіх цих заморочок. Але їй треба спочатку вийти живою з буцигарні, в яку її запроторили ті, кому треба дати в морду. В прямому та переносному сенсі.
До речі, З днем народження тебе, Юля !

© Олександр Башта [27.11.2013] | Переглядів: 4911

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook