для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Європідпис


Європідпис
А ви пробували на хвильку відволіктися від європротестів і згадати, а що ж було до того? Ну, хоча б два тижні тому? Яка основна тема мусувалася і в засобах масової інформації (як в Україні, так і в світі), про що говорити на кухнях, в кав’ярнях, пивбарах, за доміношними столиками і в купе легендарних «Гундаїв»?
 
Ну, напружте мозок, забудьте на мить про конкретну заяву Азарова та туманне (і, як завжди, малограмотне) звернення Януковича. Якщо не згадали, то я вам нагадаю. А всі говорили про Юлію Тимошенко. Вірніше, про її звільнення, як про одну з основних вимог, яку висував Брюссель Україні. Саме виконання цієї  вимоги було тією стіною в яку рогом вперся Янукович з однопартійцями.
 
А що тепер? А тепер виглядає так, що Януковича не просто вмовляють підписати угоду про асоціації, а навіть вимагають цього від нього, тиснучи євромайданами по цілому світу і заявами політиків з усієї Європи й навіть з США. Навіть сама Юлія Володимирівна оголосила голодування, вимагаючи того самого.
 
І вже начебто не йдеться ні про прийняття інших єврозаконів. Взагалі ні про що не йдеться, крім одного – Янукович повинен підписати угоду про асоціацію й край.
 
А як це можливо, коли необхідні для цього закони не проголосовані верховною радою, Юля за ґратами, бандити при владі.
 
Що, заради цього підпису Європа готова пробачити Януковичу все? І утиски свободи слова, і політичних в’язнів, і пограбування країни, і ще чорт зна що?
 
Уявіть собі, що завтра Янукович заявляє, що угоду про асоціацію у Вільнюсі він таки підпише, але за умови, що від нього не будуть вимагати виконання всіх цих умов (з його точки зору цілком безглуздих), необхідних для підписання європейською стороною. Ви зустрінете таку його заяву оплесками?  
 
Можливо Янукович і загнав себе в глухий кут, але наразі в цьому глухому куті він почувається досить комфортно, бо його й там гарно годують. Принаймні йому там значно краще, ніж українському народу під п’ятою злочинного режиму.
 
Тому майдани б мали вимагати зміни влади в державі, а не підписання угоди про асоціацію.
© R`n`R [26.11.2013] | Переглядів: 3322

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.6/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook