для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Провокації.


Провокації.
     У нас на головній висить одне ІМХО http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/19311.phtml, відповідь на яке не вміщується в один комент.
 
     Чомусь з давніх-давен вважається, що провокація це щось погане.
 
     Написав фразу, і одразу згадав колегу Амі…smile3
 
     Схоже у регіоналів і інших «щирих прибічників» євроінтеграції думка зовсім інша.  Наші гопники, що виросли у звичайних шахтарських містечках, схоже знають, що це просто засіб для моніторингу ситуації…
 
     Мені у молодості, власне, повезло. Я ніколи не був клієнтом лікарів «служителів Венери», але і я знав, що при самолікуванні гонореї існує спосіб перевірки успішності закінчення процесу. Називається це «провокація». Суть справи дуже проста. Прийняв курс лікування антибіотиків, прийми склянку горілки. Якщо «капєль» не зпровокувалась, значить можна «знову в бій». Інакше можна отримати було статтю ККУ УРСР за поширення (умисне зараження) венеричним захворюванням.
 
     Регіонали почали використовувати провокації, якщо не з метою зриву протестних акцій, то точно для моніторингу настроїв суспільства. Судіть самі. Беруться події тільки навколо Майдану.
 
     1. Звідки (і головне для чого) взялись пару сотень «тітушок» під будівлею КМУ, які прикривались бійцями «Беркуту», що власне ніяк не завадило їм почати кидати димові шашки та зпровокувати сутички з міліцією.
     Результат, порушено кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень міліціонерам.
 
     2. Автобус з апаратурою прослуховування від СБУ на Європейській площі, якому передувало провокативний дзвінок щодо замінування.
     Луценко з колегами після сутички і захоплення транспортного засобу знаходять там апаратуру прослуховування. А результат?
      Порушення кримінального провадження за фактом перешкоджання діям співробітникам СБУ, які начеб то прибули з апаратурою придушення радіопідривачів для відвернення вибуху.
     Повний колапс думки! Як можна здійснювати запобіганню вибуху власне з самого авто, яке начеб то заміноване?

 
     3. Ну це вже ваащє!!! На весь Інтернет розповсюджено світлини «суворих українських геїв», що шикуються у колону під червоним корпусом університету Шевченка.
http://www.yaplakal.com/forum2/topic689016.html
     Яка мета? По-перше зпровокувати бійку під час шикування колон ще до початку Майдану, розраховуючи на реакцію найперше хлопців з «Свободи». Не вдалось… Нічого, за те тепер можна дискредитувати Майдан, який судячи с учасників явно проплачений, а також курс українців на євроінтеграцію. Думаєте не виходить, тоді почитайте коментарі… Наприклад:
 
Вот оно истинное лицо Майдана!!! У радостных "геев" на лицах явное желание евроинтеграции, "мы же не за деньги, а по убеждению"!

Пи.Си. Питання до Ігоря Іваровського: кому на даний момент потрібен «неконтрольований громадський спротив», якщо його намагається зпровокувати сама триперна влада? Тому, будьмо пильними!
© инженегр [26.11.2013] | Переглядів: 3334

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook