для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чому мовчить «гарант»?


Чому мовчить «гарант»?
Напевно питанням, винесеним в заголовок, вже задавався кожен мешканець нашої України. В державі п’ятий день продовжуються масові протести, а людина, котра обіймає посаду президента цієї держави зникає з інформаційного поля. Так наче й нема її.
 
Що робить Віктор Янукович в ці тривожні дні? Звичайно ж, багатьом би хотілося вірити, що він пакує валізи, вирішивши одноосібно перебратися під крильце митного союзу, але, підозрюю, марні наші сподівання.
 
Так, Янукович боягуз. І як усякий боягуз, він воліє відсидітися десь скраю (в Межигір’ї за шестиметровим парканом, наприклад), вичікуючи, як складеться ситуація, щоб в потрібний момент вигулькнути на тому боці, де безпечніше.
 
І поки всі шишки валяться на голову Нікалашкі Азарова (разом з його одіозним кабінетом так званих міністрів), голова Януковича перебуває у відносній безпеці. А що за процеси там відбуваються у цій самій голові, так це все одно, що намагатися зрозуміти, що насправді відбувається у вигрібній ямі, куди випадково потрапив кавалок дріжджів. Результат то ми побачимо в будь-якому випадку, а от сам процес…
 
І в цій всій ситуації доволі дивним виглядають заяви двох свіжоспечених голів облдержадміністрацій. Львівської - Олега Сала, та Івано-Франківської – Василя Чуднова.
 
Перший пообіцяв звільнити чиновників, які ініціювали судову заборону на встановлення євронаметів у Львові, а другий висловився за євроінтеграцію і навіть скандував зі студентами, котрі прийшли блокувати івано-франківську облдержадміністрацію, про європейські гасла.
 
З мене ніякий аналітик, але здається мені, що поки що Янукович має два плани. Перший – злити Азарова і підписати угоду про асоціацію з ЄС (саме тому і Сало, і Чуднов про всяк випадок демонструють проєвропейскість), а другий план, власне той, який цей самий Азаров і озвучив.
 

 
А поки що «гарант» вичікує.
 

 
Я не дарма взяв слово «гарант» в лапки. Бо у будь-якому випадку Янукович може гарантувати нам лише біди. Тому найперший крок до реальної Європи, це усунення від влади і самого «гаранта», і його подільників.
© R`n`R [25.11.2013] | Переглядів: 4461

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook