для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Два Євро-майдани у Харкові


Два Євро-майдани у Харкові
24 листопада, відправившись на Майдан до пам'ятника Шевченку, вже на площі Свободи я зустрів , як потім зрозумів , його альтернативу.
 
 
 
Два прапора «георгіївського» забарвлення нічого доброго не обіцяли, а стенди жглі глаголамі, цифрами та зоровими образами нєпадєцкі:
 
 

 

 

 
Особливо зворушували життєрадісний сталевар, який захоплено дивиться на зростаючу температуру, яку показує термометр із підписом «Митний Союз» та мерзнучий битий кризою Буржуяка (мабуть, господар меткомбінату - але чомусь ні на Ахметова, ні на Пінчука не схожий smile3.
 

 
  Відчувався комсомольський запал піар-менеджерів російського розливу, до того ж і оратор усміхнено таврував владу за її мерзенні наміри до євроінтеграції, яскраво малюючи  пристрасті та страти єгипетські, що очікують нас:
 

 
 Якого хріна, подумав я - Козлянич-таки вже все скасував, вам його хвалити пора?!? Але не став чекати паузи для з*ясування, а взяв «для аналізу» розповсюджуваний листок формату А2 , озаглавлений «Союз Громадян України. Народно- Визвольний Рух. Харків »( що характерно - без вихідних даних, друкарні, тиражу тощо : ( .
 
Нечисленна публіка, що дослухалася до оратора, представляла собою прапороносців, двох відео- операторів (один - зі штативом :
 
 
 
а другий - без оного :
 
 

 
 «Соціалізьм - це звіт і контроль», спливло у мене в голові, - а як же ж їм звітувати за грошики, як не відео з полум*яними промовами?.. :-) і кілька роззяв (можливо , техперсонал цього УГ- шоу ?). З тилу цей мітинг виглядав так:
 
 

 
 Тим часом біля пам'ятника Шевченку збиралося народу побільше :
 
 

 
Нардеп Швайка дохідливо пояснював міліцейському підполковнику, чому Азаров заслужив 365 "Юлину" статтю :
 

 
Грала скрипка
 
 

 
 і лікарі професор Голобородько з біомеханіком Ситенком підписували і роздавали народу свою науково-популярну книгу « "Батькам про дітей", з усмішками відмовляючись від грошей.
 
 

 
 Всього зібралося близько 2000 людей , що для позбавленого опозиційних та задопаного гепіними телеканалами Харкова досить багато на перший раз :
 
 

 

 
 

 
 

 
 

 
     Партійних прапорів, як і домовлялися (і як видно на знімках ), не було
 
Про « Союз Громадян України » і « Народно- Визвольний рух » з першого мітингу поки вдалося з'ясувати тільки наступне. Укрнод або « Народно-Освободітєльноє Двіженіє на Україні » (НОД ) 115 днів від народження і воно - явне дитятко Руснод-у , зареєстрованого у квітні цього ж року (також не бажаючою афішувати себе організацією або болісно сором'язливою приватною особою). Сайти обох увиті "георгієвскімі" стрічками, а старше стурбоване "воссстановленієм  суверенітету РФ, втраченого в 1991 році ! " (!!!). На першій же своїй сторінці Укрнод сміливо оголошує своєю «метою ... звільнення України від сучасної «оксамитової» окупації ( зовнішнього управління ) і відновлення державного суверенітету нашої Батьківщини» (я так і не зрозумів - чиєї нашої ? ;) , аргументуючи свою позицію чомусь словами депутата Державної Думи РФ Євгена Олексійовича Федорова. Друга шарашка походить від Н.Старікова , « Засновника та ідейного лідера громадської організації « Профспілка громадян Росії ». Чому в Україні посоромилися згадувати про професійність громадянства та обмежилися просто «Союзом громадян України », історія замовчує.
 
Ось таки справи, малята ...
 
 Слава Україні !
 
По-русски ЗДЕСЬ
© LAzart [25.11.2013] | Переглядів: 5011
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.9/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook