для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Питання від здорового глузду до української опозиції


Питання від здорового глузду до української опозиції
Український Щитоносець - це гумористичне видання, котрому зараз ніхуя не смішно. Ми вперше публікуємо на своїх шпальтах серйозний, гнівний текст. Публікуємо, бо зараз в нас з'явилась місія, окрім тієї, щоб поліпшувати людям настрій. Ми хочемо, щоб запал Євромайдану не було пройобано через нашу криворуку опозицію. Саме тому ми публікуємо ряд питань до опозиції, на котрі опозиція насправді може не відповідати. Все, що вона має робити - перестати страдати хуйнею і починати працювати. Працювати так, як вона ніколи не працювала. Працювати так, як працює кожен день середній українець. Працювати звичайно, буденно, нормально, хоча б вісім годин на день, працювати головою і відповідально.
 
Наші питання до опозиції:
 
1. Нащо було організовано другий майдан, а не було сконцентровано всі сили на одному?
 
2. Чому пріоритетним було обрано майдан, котрий не є майданом, а є проїжджою частиною, котра абсолютно логічно в ніч на понеділок знов стала центральною автомобільною розв'язкою і дало формальний привід міліції вступити в бійку з людьми?
 
3. Чому Яценюк, Кличко, Турчинов, Тягнибок чи той, хто придумав залишитись на Європейській площі, на котрій в понеділок розпочато рух машин, не прибив свою мошонку до бруківки, щоб всі зацінили серйозність намірів залишитись саме там?
 
4. Чому Віталій Кличко не зміг прилетіти в Україну в суботу, пройти той митний контроль, виспатись нормально й прийти на Майдан вчасно?
 
5. Чому на сцені стояли Портніков та Турчинов, а не Семесюк, Бондар чи Положиньский - ви взагалі слідкували, що в Україні відбувалось в останні кілька років, ви реально не в темі, що нам чхати на вашого Турчинова?
 
6. Де, блядь, Гриценко?
 
7. Питання, де Гриценко, не означає, що ми чекаємо на його виступ - нам похуй і на нього теж, просто прикольно, що він пропав в такий визначний момент.
 
8. Скільки Майданів ще треба проєбать, щоб остаточно відбити в людей бажання виходити на вулицю?
 
Друзі! Наші питання в жодному разі не скасовують необхідності йти на площі, кричати вголос, що Україна - це Європа, голосувати ногами й своїм вільним часом за право бути в цивілізованому середовищі. Бо ми - європейський народ й наші цінності - європейські. Але треба пам'ятати, що головна європейська цінність - це розум. І допоки в діях організаторів протестів розуму вистачає, ми закликаємо і вас, і себе думати самим, формулювати план і засоби досягнення єдиної мети - безальтернативного обрання європейскього майбутнього.
 
Но, думайте!
 
Український Щитоносець
© Щитоносець [25.11.2013] | Переглядів: 3255

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.8/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook