пароль
пам’ятати
[uk] ru

Ліньки вийти? Спробуй сидячи


Ліньки вийти? Спробуй сидячи
Читаючи коментарі та ІМХО, складається враження, що на ДД - майже всі патріоти та євроінтегратори. Є можливість перевірити це.
Якщо ви не маєте змоги вийти на Майдан з будь-яких причин, але сидите за екраном та як дятли довбите клавіші, ви можете допомогти й зі свого крісла. Щоправда, деяким особливо сміливим необхідно для цього закупити туалетний папір та додаткові пральні засоби, бо страх - то страх, справа природня.
Якщо ви бажаєте у Європу, якщо ви ПЕРЕКОНАНІ, що нам треба до Європи, і якщо вам не дуже страшно, напишіть НЯАзарову (на жаль, П-Резиденту електронною поштою не написати - такі правила): Це адреса для звернення.

Пропоную приблизний текст (так написав я):
 
Як громадянин України, за рахунок якого ви отримуєте заробітну плату у Кабінеті міністрів, та ви та ваші діти отримують доходи від підприємницької діяльност, вимагаю:
негайно відмінити рішення про припинення підготовки до євроінтеграції та забезпечити все можливе для підписання угоди у Вільнюсі.

 
Прошу тих, хто ваажає: "А это ничего не даст" сидіти мовчки і коментів не писати, оцінок не давати, а, краще за все, через інтернет тільки кіно дивитись та Кіркорова слухати.
Один, десять, навіть сто листів - нічого не дадуть. Але сотні та тисячі - дадуть.
Напишіть самі, закличте друзів.
 
Таких, як я, хто не має змоги приїхати або вийти на Майдан, але має бажання - деятки тисяч. На жаль, у нашому краї мітингу не проводять, як і у багатьох інших невеличких містечках та райцентрах. Але ІНТЕРНЕТ - це СВОБОДА. Скористуйтесь нею.
 
За Україну. За Європу. За майбутнє наших дітей та онуків.
Будьмо.
© Leonty Mayevsky [24.11.2013] | Переглядів: 1938

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.3/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook