для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не везе.


Не везе.
Схоже, у Віктора Федоровича на роду написано бути в центрі скандалів і непорозумінь, пов"язаних з чужою власністю.
Стара історія з експропріацією чужих шапок органічно доповнюється новітньою, де розмір власності стає пропорційним тому місцю, яке займає він в історії сучасної Украхни.
  Невдала спроба Табачника ощасливити народ подарунком крадених з львівських музеїв картин від імені Лідера вже призабулась.
Потім була славна епопея з деребаном "дачі Щербицького", що закінчилась нічим, оскільки під боком виявилась кишенькова Генпрокуратура.
  А зовсім свіжа новина виявилась найбільш символічною: до виборів два ентузіасти ощасливили нас пісенькою- гімном про Нього.
Оскільки в наших провінційних кандидатів виходить все завжди через зад, то мелодія виявилась "злямжена" у самого Тото Кутуньйо.  
  Доповненням до цього курйозу стало те, що на каналах СТБ та Інтер для того, щоб  факт плагіату не став відомий   глядачам, була запроваджена цензура, що викликало протистояння між журналістами і редакторами.
  Схоже, що все, що пов"язане з Федоровичем, приносить тільки скандали. Боюсь, що чарівні амулети з Афону не рятують того, хто не живе правді.
http://discussiya.com/2009/10/13/yanukovich-gimn/
 

© Лік ім.Павлова [01.11.2009] | Переглядів: 3845
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.4/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook