для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як гарно пукнути в калюжу!


Як гарно пукнути в калюжу!
   Власне, що змінилося, люди добрі? Як по мені, то нічого. Розчаровані? "Боже, какіє ми билі наівние..." Ми раптом вирішили, що гієна, замість падла, живитеметься травичкою. Що махляр зіграє чесно. Що вуркаган, що з мов знає лише "фєню" та, вимушено, українську "со словарьом", пристане до європейських цінностей. Да зневажає він отих лохів-чистоплюїв!
 
   Ми це знали? Еге ж. Чому тоді розчарування? Кому ми повірили? Ми таки справді хворі на голову, що повірили в видатну євроінтеграційну роль Партії Рагулів та особисто Головного Преза- Овоча. Блін, навіть не смішно...
 
   Ні, те, що нас, країну нашу, в очах усього світу було обісрано по-повній програмі- медичний факт. Що розгрібати оце "малинове варення" прийдеться роками- так точно. Але, прошу, будьмо реалістами! Куди?! В яку таку Європу?! Разом із золотими унітазами, із дебаркадерами, із вертольотиками- до Європи, де парламентарі (ото дебіли!) їздять на велосипедах! Хай вже на якихось золотих, чи там платинових... А то на звичайних! Де центри європейських столиць, закорковані "Бентлі" з "Мазераті"? Нема. Це тільки у нас, майже ексклюзивно. Та ще в Москві.
 
   До речі, до речі... Ось наш пан Арсеній заявив, що опозиція вимагатиме емпічменту для президента. Як я особисто відношуся до такої ідеї? Поетично, віршем з одного рядка: "Як гарно пукнути в калюжу!"
 
   Пан Яценюк забув, мабуть, що він в парламенті- опозиція, тобто меншість. Кого він запросить підтримати емпічмент? Єфремова з Чечетовим? КПУ ФСБ Московського Патріархату? Хіба в дитинстві його не вчили, що починати щось робити можна тільки, коли впевнений в успіхові? А дурно ляпати язиком, демонструючи твердість та опозиційність, якось не годиться, Да Бог із ним, що я розумію, я ж не політик... Хоча, як по мені, ми повинні продемонструвати нашим паханам максимально потужне "Фе!"
 
   Коротше кажучи, Європа почула такий собі синхронний пук в калюжу. Від Овоча та Азарича, з Відня та Києва. Таке собі стерео. А для нас, щоб веселіше, ше й пан Арсеній трохи надувся.
 
   Але, все ж таки, вважаю, що крім поваги в світі, ми, Україна, поки що нічого не втратили. Але це не те, від чого не лікують, справа лиш за нами. А ось де ми захочемо жити: в європейській країні, чи в Українському паханаті Російської імперії- це питання...
© Саня электрик [22.11.2013] | Переглядів: 4153

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook