для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВСІ НА МАЙДАН!


ВСІ НА МАЙДАН!
Брати Українці! Кричу до вас так голосно, як тільки вмію! Благаю, почуйте!
 
Дорогі Кияни!
 
В першу чергу я звертаюся саме до вас, оскільки саме від вашої волі залежить розвиток подій в найближчі часи, найближчі дні. Позбавлені можливості обирати місцеву владу, кому як не вам першими виходити на новий Майдан? Час настав. Потім буде пізно.
 
Три роки Україна мовчки ковтала всі знущання відверто бандитського режиму очікуючи на диво, але його не сталося. Сьогодні наша держава дійшла до найгіршого стану, в якому вона коли-небудь була. Зґвалтована Конституція, зруйнована правова система, знекровлена економіка, імпотентний Парламент, порожня казна, стагнуюче виробництво – ось здобутки нинішньої влади і настав час покласти цьому кінець.
 
Я звертаюся до всіх як звичайна проста людина. Поясніть мені, добродії, що ще має статися в державі, щоб її народ повстав? За три роки виявилося, що ані зміна Конституційного ладу, ані ув’язнення одіозних народних лідерів, ані повна узурпація влади бандитами, ані тушкування, ані, навіть, відсутність грошей не здатні були розхитати нас на повну. Сьогодні в нас усіх тупо відбирають майбутнє, то знову проковтнемо?!
 
Я не був присутнім при переговорах високих сторін, де відбувалися торги за українське майбутнє, однак, цілком очевидним є один факт. Доля сорока шестимільйонної нації опинилася в руках однієї людини, яка через свою жадібність, пиху та закомплексованість не здатна приймати відповідальні рішення, однак, ніхто, окрім народу, не здатен цю людину зупинити. Ім’я цієї людини – ЯНУКОВИЧ ВІКТОР ФЕДОРОВИЧ.
 
Нажаль, вже майже три місяці я змагаюся із важким захворюванням в умовах стаціонарного лікування, а тому не можу просто фізично приєднатися до мітингувальників, які, сподіваюся, за покликом серця вийшли цієї холодної ночі на головну площу України. Разом із тим, найбільшим моїм бажанням сьогодні є покинути все і податися до столиці, щоб вибороти спільно із вами краще майбутнє для себе та своєї сім’ї. Бездіяти більше неможна. Бездіяльність народу в таких умовах буде подібна смерті.
 
Якщо найближчим часом не зберемо потужну групу людей на Майдані, втратимо не тільки шанс на інтеграцію до ЄС. Треба розуміти, що «батю», який сьогодні всупереч логіці та здоровому глузду нищить історичні прагнення цілого народу, завтра, при оголошенні себе черговим Керманичем, вже ніхто зупинити не зможе. Не вірите – подивіться на Білорусь.
 
Не дивлячись на політичні уподобання, релігійні переконання, відношення до євроінтеграції та політики держави в цілому, молю вас всіх, виходьте на вулицю та повторіть події дев’ятирічної давнини, бо більше такої можливості вже не буде! Режим дійшов до абсурду, який найближчим часом може обернутися для країни значно більшими втратами, ніж не підписання міжнародних угод, тому його слід усунути від правління.
 
Не хочу і не буду розказувати вам про те, як кому зараз живеться, бо ви це знаєте краще за мене. Хочу вас закликати лише до розуміння того, що виходячи у протесті на Майдан ви не просто говорите своє «НІ» відмові чинної влади від про європейського курсу, ви говорите своє «ДОСИТЬ» всьому безладу, який на ваших очах чинився останні три роки. Якщо сьогодні ми не прийдемо по них, завтра вони прийдуть по нас.
 
ВСІ НА МАЙДАН!
 
СЛАВА УКРАЇНІ!
© Дмитро Остапенко [22.11.2013] | Переглядів: 6968
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.5/93

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook