для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

СЛЬОМ-70


СЛЬОМ-70
Середа тільки розпочалася.
До ранку ще далеко.
Не спиться. Причина – футбол.
Франція – Україна. (3 : 0).
Прощавай, Бразилія, твій футбольний карнавал відбудеться без участі наших хлопців.
Гіркоти додає той факт, що другу половину гри наші грали у неповному складі, й наразі проблему вибіркового суддівства ми можемо відтепер закидати європейцям у відповідь на звинувачення нас у наяності вибіркового правосуддя. Можливо, суддя протягом гри помилявся неупередженно, але відчуття чесної гри, як на мене, немає.
Втім, є відчуття вдячності гравцям та Михайлу Фоменку за цей відбірковий цикл. Мені наша нинішня збірна імпонує, незважаючи на вп`яте за двадцять років програний плей-офф.
Тож, футбольну тему у «СЛЬОМі» відкладемо на майбутнє. Хоча тримав напоготові саме її разом з оцією фоткою, на якій Михайло Фоменко:

 
Сьогодні, шановне товариство, заримуємо щось інше.
Що саме? Пропоную приділити увагу євроінтеграційним потугам наших владоможців. Втім, слово «євроінтеграійних» можливо треба брати в лапки, особливо зважаючи на дії та заяви різних дуролійників та відьмословських.
Хоча, ось на цій фотожабі це слово накалякане без лапок. Бо ж ліньки виправляти:

 
До самміту у Вільнюсі залишається декілька днів.
Слова: асоціація, євроінтеграція та Вільнюс є зараз ключовими як для країни, так і для «СЛЬОМу-70». Обіцяю нарахувати додатковий бал від ведучого тим учасникам конкурсу, хто використає всі ці три слова у ваших творчих доробках.
Маю нагадати правила конкурсу:
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня Ведучим, який щосереди оприлюднює ІМХО з цими правилами і темою конкурсу.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підбиваються Ведучим у п'ятницю зранку у вигляді окремого ІМХО.
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше ста двадцяти п'яти тисяч строф.
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться Ведучим з кількості кліків «згоден» під конкретним постом (опція «не згоден» до уваги не береться, хіба що самим автором). За однакової кількості голосів перемагає вірш, який викладався пізніше.
7. Переможець отримує титул кращого Слемака і почесний обов’язок проводити наступний конкурс відповідно до цих Правил.
8. Ведучий не має права викладати конкурсні вірші (але їдкі коменти — може).  
9. У разі непередбачуваних обставин, через які Ведучий не має фізичного доступу до сайту (хвороба, відрядження, бан, похмілля тощо), він може делегувати (довірити) право вести конкурс ВІД СВОГО ІМЕНІ будь-якій особі, зареєстрованій на ДД.
10. У разі невмотивованої відсутності Ведучого на час чергового туру конкурсу (середа-четвер) він втрачає свої повноваження, а обов’язки Ведучого повертаються до переможця попереднього туру конкурсу.

 
Наостанок спробую розважити всіх після важкого футбольного вівторка двохвилинним євроінтеграційним відеоприколом від компанії «Voronz Brothers»:
 

 
drinks
 

© Клапейрон [20.11.2013] | Переглядів: 2853
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.7/16

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook