пароль
пам’ятати
[uk] ru

Диявол тут!


Диявол тут!
На початку ХХ ст. англійці були носіями цивілізації та прогресу, але прогресивне людство співчувало бурам. Виникла навіть значна романтична бурофільська література за англо-бурську війну.
 
Наприкінці ХХ ст. бури та їхній спосіб життя стали об'єктом ненависті прогресивної преси, прогресивних урядів та міжнародних організацій. Виник широкий антибурський кінематограф, що оспівує чорношкірих язичників і людоїдів, варварство яких стримувалося апартеїдом, доки він не був знищений разом із бурською гідністю.
 
Чому менш ніж за сто років так докорінно змінилося сприйняття білого кольору білими людьми? Наприкінці сорокових років, з метою покарати німців та знищити дух німецького народу, союзники розгорнули в Німеччині кампанію денацифікації.
 
Через систематичне приниження було здійснено національну перверсію: німців видресирували соромитися того в собі, чим раніше вони пишалися. Нині вся Європа та Північна Америка піддають себе денацифікації, хоча не програли жодному ворогу, хіба що ворогу роду людського.
 
Чим пояснити культурне та расове самогубство Європи? Багато що в сучасному світі неможливо пояснити політологічними та соціологічними категоріями, лише теологічними.
 
Зміна природи цивілізації, яка нині відбувається, надає великі можливості нечистому, проте, з другого боку звільнює особистість від цілої купи старих проблем і ставить її перед цікавими новими.
 
Ніцше заявив, що Бог помер. Сказати подібне за диявола він не наважився. Двадцяте століття забуло Бога і служило дияволу.
 
Але ми, люди двадцять першого століття, навіть ті з нас, хто вірить у Бога, живемо так необережно, ніби диявола не існує. Замість боротися з ним, ми по-троцькістськи ігноруємо його. Схаменіться браття, непомічений ворог – найстрашніший!
 
Зрозуміти нинішній світ – це знайти в ньому схованку диявола.
 
Коротка історія питання така http://tsn.ua/analitika/diyavol-tut-319353.html
 
© Б Р А Т С Т В О [11.11.2013] | Переглядів: 992

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.9/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook