пароль
пам’ятати
[uk] ru

Юлі - волю!


Юлі - волю!
1. Чому Юлія Тимошенко опинилася в епіцентрі геополітичної гри?
 
Чому вона, перебуваючи в обмеженому підконтрольному глухому просторі, за своєю вагою лише трохи поступається герою нашого українського часу - Януковичу?
 
В контексті внутрішніх процесів, точніше - в контексті провідної тенденції (або тренду) українського буття, тобто в контексті міжетнічного змагання за право вирішувати долю України, в контексті програшу українського еносу цього права етносу донбасів, Юлія Тимошенко є захопленою в полон українською команданте.
 
Саме з цієї обставини, саме з того, що інтрига української внутрішньої боротьби є чітко артикульованою (хоч цю артикуляцію політики намагаються замилити - і правильно роблять), саме з того, що український етнос репрезентує шлях до цивілізації, а донецький етнос наполягає на розбудові дикунства (в цивілізаційних обгортках), саме тому Європа-США і Росія мають можливість грати без обмежень на тому чи іншому боці.
 
Тому не дивно, що найбільш виразним фактом цієї боротьби став факт взяття в полон лідера цивілізаційного етносу. На ув'язеннні Юлі тримається стабільність панування донбасів.
 
Якби донбаси звільнили Юлю, то це б було сприйнято як згода донбасів (яких репрезентує Янукович) підписати мирний договір з більш сильним супротивником - Європою і на умовах Європи. Тобто, звільняючи Юлю (і долучаючись до європейських правил) донбаси мали б почати демонтаж системи дикунства і розбудову фундаменту цивілізації.
 
Саме тому навколо звільнення Юлі точаться головні події ..
 
2. Чи буде Юля звільненою?
 
На те, що Юлю може звільнити український етнос, немає будь-яких сподівань. В ментальності тієї частини українського етносу, що мешкає на схід від Західної України (39 р.), провідними мотивами є сільські традиції і люмпенізоване пристосування .. Спроби протистояти метрополіям тут ніколи не були протяжно успішними. До того ж більшовики так фундаментально прорідили українське поле, що "не висовуватись" стало для українців умовою виживання.
 
Отже, "польтавчани" скоріше визнають Януковича за свого пана, аніж підуть за Тимошенко виборювати право на врядування в державі.
 
Не лише польтавчанам, а й сумчанам, чернігівчанам, житомірчанам та іншим чанам Східної України краще пристосуватися до своїх зрозумілих поневолювачів, аніж розпочинати марудне життя за європейськими стандартами.
 
Чи може Європа звільнити Юлю?
Тут все залежить від розкладів. Якщо Європа-США знайдуть важкі для Януковича аргументи, якщо він змушений буде підписати мирний договір про реконструкцію системи ..
 
А якщо не знайдуть, то донбаси так і залишаться переможцями у міжвидові боротьбі всередині України. З Юлею в полоні.
 

 

© Карт [07.11.2013] | Переглядів: 2986

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.1/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати