для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Схоже, наєвроінтегрувались...


Схоже, наєвроінтегрувались...
     Одного разу, після чергових літніх гостин у мами, дружина розповіла мені дотепний анекдотичний випадок.
 
     Жителі древнього Володимира-Волинського влітку мають змогу проводити уїк-енди на озерах. Чисте лісове повітря, прозора вода і т.п. При цьому вони мають прекрасну альтернативу, цих озер на Волині «до кольОру, до вибОру». Є час, натхнення і вільні кошти – можна проїхати сотню кілометрів і провести суботу-неділю на Шацьких озерах, можливості скромніші – тоді за 15 км є непогане озеро Соловичі.
 
     Отже, одного спекотного липневого дня вони з сином залишили на пару годин бабусю напризволяще  і з оказією відправились у ті Соловичі…
 
     На пляжі було людно. Купа сімей, компаній які засмагали на березі, купались, грали в карти, дудлили пиво, або займались іншими стандартними для такого місця розвагами. Поблизу на березі знаходилась нещодавно збудована вишка для стрибків у воду.
 
    «Тату, пішли попірнаємо разом!», - кричала поруч бикуватому братку  його зменшена копія років семи. Обоє досить огрядні, коротко стрижені і з обличчями, про які кажуть, «те, чим жувати ширше, ніж чим те, чим думати». Правда на зменшеній копії не було ще татуювань.
 
     Почали з нижнього трампліну. Цікаво, що карапуз був настільки відважним, що «перся поперед батька до пекла» і скрізь стрибав першим. Коли черга дійшла до десятиметрового рівня малюк не довго роздумуючи «бомбочкою» шубовснув і звідти. Тато стояв на платформі і його зовнішній вигляд зовсім не свідчив про відвагу. Переминаючись з ноги на ногу він на синові заклики почав досить обґрунтовано відмазуватись: «Та ні, щось мені перехотілось… Сьогодні не мій день…» і т.п. Після чого він повільно зліз на землю… На радість оточуючим синок аж катаючись від сміху по пляжу показував на татуся пальцем і голосно кричав:
«Шо, тату, засцяв?!»…rofl
 
***

     Поки вся Україна ворожила на кавовій гущі з приводу випустять-невипустять на лікування за кордон "головну умову" для євроасоціації, на Банковій визрів свій план.
 
     Pavlotex намагався розповісти нам, що закон Лабунської написано «трішечки по-дєбільному», але в районах вирішили, що справжні пацани по трішечки не вміють.
 
http://news.liga.net/news/politics/918019-regionaly_khotyat_lechenie_timoshenko_za_granitsey_sdelat_nevozmozhnym.htm
 
     Нє, ну дійсно. Якщо дуркувати, то вже по-дорослому. Якщо Чивокуня боїться, як чорт ладана, ЮВТ поза межами української пенітенціарної системи, то не можна допустити його до стану заїкання. Все повинно бути направленим на психологічний комфорт того, що може страждати на «падучу» навіть від звичайнісінького курячого яйця.
 
     Колективний мозок юристів-збоченців від ПР почав вдосконалювати законопроект до невпізнаності.
регионалы намерены ограничить круг тех, кто сможет уехать на лечение за границу, убрав из списка лиц, осужденных за тяжкие преступления и убийства. Кроме того, перед выездом они будут обязаны погасить причиненный ущерб. Отметим, что Тимошенко как раз осуждена за тяжкое преступление. Кроме того, по решению суда она обязана возместить государству якобы нанесенный огромный ущерб - в размере 1,516 млрд.грн.  

     Який шанс тепер у ув’язненої забезпечити безумовне виконання вимог ЄС щодо вибіркового правосуддя? Хіба що… навіть натякати не це не хочу.
 
     Наступна інформація з тієї ж «Ліги.нет»  просто тільки підтвердила мої сумніви щодо реальних планів ригів, ввести Україну у європейську спільноту.
http://news.liga.net/news/politics/918050-yanukovich_dopuskaet_sryv_assotsiatsii_no_ot_es_ne_otkazhetsya_smi.htm
     Їх «падучість», виявляється, вже «допускає ймовірність зриву асоціації з ЄС», правда при цьому сором’язливо не наважується назвати причини. А їх можна напридумати безліч, починаючи з відсутності перспектив отримати у бюджет сім’ї двохсот мільйонів баксів, до того, що ЮВТ потенційно нічим не відрізняється від убивці, оскільки її звільнення дорівнює смерті Батяні від «ведмежої хвороби».
 
     А шкода…ac Так мені хотілось прочитати некролог: «внаслідок важкої виснажливої діареї…».yahoo
 
     А Європа… а що Європа... Вона може і почекати....
    P.S.  ... А наш «Тато» таки дійсно ЗАСЦЯВ.biggrin
© инженегр [04.11.2013] | Переглядів: 4198
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook