пароль
пам’ятати
[uk] ru

Жахлива ДТП у місті.


Жахлива ДТП у місті.
...  Новина !
Сьогодні, в обідній час, престижний автомобіль , джип іномарка, сина місцевого олігарха на великій швидкості протаранив трьох пішоходів  на пішоходному переході та намагався втікти з місця свого злочину. Переходом пішоходи користуються вже давно, а тому розмітку не видно, знак самого "переходу" стоїть в кущах, а в світлофорі перегоріла лампочка, яку не встигли замінити ... вже два роки.
 
Втікаючи з місця скоєння злочинуна на своєму позашляховику нетверезий (припущення свідків)  синок олігарха не справився з керуванням свого престижного джипу та на ще більшій швидкості врізався в електричний стовп. В результаті потужного удару електрична опора завалилась та порвала електричні дроти, що спричинило електричне замикання та обезструмлення цілого мікрорайону. Один з проводів впав на пенсіонера, якій сидів на лавочці зупанки громдського транспорту. Від ураження струмом чоловік загинув на місті, а в  прилеглих будинках через підвищення напруги  в момент замикання електомережі погоріла побутова техніка.
 
Електрична опора не змогла зупинити джип сина місцевого олігарха, якій втікав з місця злочину. Після потужного удару в електричну опору джип виїхав на зустрічну смугу руху автотранспорту де протаранив образу шість автівок. Пошкоджені автівки заблокували всю проїзжу частину, що перешкодило машині "швидкої допомоги" своєчасно приїхати на виклик до хворого. Не дочекавшись допомого хворий помер.
 
Але і це не зупинило вже пошкоджену автівку сина місцевого олігарха. Підлетівши в повітря від ударів об автівки, джип перевернувася та перелетів через газон та тротуар і врізався в багатоповерхівку. Від страшного удару в стіну будинку завалився балкон та частина стіни на другому та третьому поверсі.  Насчастя мешканців постраждалих помешкань не було в квартирах і ніхто не постраждав. Але через диру в стіні прохожу побачили, що в одному помешканні власники вирощували коноплю.  Правоохоронці виявили там наркопритон, який кришував заступник міського прокурора.
 
Водій позашляховика, який скоїв наїзд на пішоходів та намагався втікти з місця пригоди, після того як стіни будинку зупинили його джип, вийшов з машини та ледь тримаючись на ногах, недовго, але емоційно спілкувався з нарядом ДПС. Після кількох подихів в прибор, що показує чи є алкоголь в організмі водія, патрульні міліционери переконались, що водій престижного позашляховика, син місцевого олігарха абсолютно тверезий, а тому самі власноруч  швидко познімали номери з автівки. Так же швидко приїхала інша іномарка та забрала сина місцевого олігарха. Зацікавленим перехожим та свідкам, які були на місці пригоди, міліціянти пояснили, що забрали водія до нарко-диспанцера на предмет обстеження та опреділення наявності та кількості алкоголю в крові водія, звісно  якщо такий буде виявленний.
 
Праціквники МЧСу професійно та швидко загасили пожежу в будівлі яка виникла через пошкодження газової труби, яку спричинив позашляховик сина місцевого олігарха.  Незважаючи на сильне полум'я відважні вогнеборці врятували майно мешканців будинку майже без втрат. Та і фонтан води, що фонтанував через розірвану трубу водогону допомагав пожежникам. Працівники водоканалу не поспішали на виклик. У них була обідня перерва.
 
А в сусідньому під'їзді бездомна сука від такого стресу народила одразу шістьох цуценят ...
 

 
  
© Олександр Башта [03.11.2013] | Переглядів: 1106

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook