для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Постмодернізм і суверенітет


Постмодернізм і суверенітет
Юля виходить, а Марков заходить. Було б стильно, якби вона залишила йому в камері свою чашку, свою сукню, свою косу. Якби вона залишила йому й своє прізвище, великий відсоток електорату вважав би, що все лишається, як було.
 
Маркову варто здійснити камінґ-аут (оголосити за зміну статі), тоді він зможе розраховувати на підтримку Євросоюзу.
 
З чого все починалося. У 2007 році свободівці зібралися мляво попротестувати проти тодішнього мера Одеси Гурвіца. Ворог Гурвіца Марков зі своїми охоронцями нападає на них й добряче лупцює, декого калічить.
 
Свободівці, які носять на прапорах імена народних месників – Бандери й Шухевича –не захотіли помститися за своїх людей, тоді за них це намагається зробити їхній противник Гурвіц, у кабінеті якого висить портрет Сахарова.
 
Він закликає своїх помаранчевих друзів – головного міліціонера Луценка та головного президента Ющенка – застосувати закон. Але помаранчеві друзі Гурвіца кришують його ворога Маркова.
 
Нині Луценко розповідає, що покарати Маркова йому перешкодив саботаж прокуратури. Це дурня. Прокуратура саботувала, бо Марков дав грошей. Що заважало Луценку змовитися з СБУ й зловити прокурорських на хабарі?
 
Зрештою, що перешкодило заплатити прокурорським більше,ніж заплатив Марков? Окрім того, прокуратура посилалася на недопрацьовки міліції. Марков приплачував й одеським мєнтам. Луценко не міг не знати цього. Що завадило йому перетрусити одеську міліцію? Я здогадуюся що. А ви?
 
Помаранчеві патріоти у владі зробили все можливе, щоб Марков багатішав, у співпраці з генеральним консулом РФ в Одесі комфортно провадив свою антиукраїнську діяльність, розвивав найбільший на півдні злобний антиукраїнський телеканал із незаконно отриманою ліцензією на мовлення.
 
Перспективна політична партія "Свобода" http://tsn.ua/analitika/postmodernizm-i-suverenitet-317246.html
© Б Р А Т С Т В О [28.10.2013] | Переглядів: 1357

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.9/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook