пароль
пам’ятати
[uk] ru

Европолюції від януковичів.


Европолюції від януковичів.

 
Чи не здається Вам, шановні читачі, що ота вся шуміха навколо нашої поспішної "евроасоціації" якась не природня ?
Европейці зачастили до нас, як по свячену воду, та і сам гарант почав гастролювати зачасто. Все якось воно "па дєбільнаму напісано" і так само виконується владою януковичів. Єдиним фактичним та реальним досягненням тої "евроасоціації" на сьогодні є примушення іздити по нашому бездоріжжі всі автівки з увімкненим вдень свілом фар, що дає можливість нашим поборникам з безпорядками на дорогах краще робити свої побори. Ну і звісно ще шуміння навколо "прийняття законів" для тої евроінтеграції". Але як кажуть - "законом ситим не будеш", тим більш, що януковичі просто і безкарно плюють на Конституцію України, то що тоді казати про ті "евроасоціативні" закони ? ...
 

 

 
Я не пророк, і накаркувати не буду, але не буде у нас тої евроасаціації. НЕ БУДЕ !, бо вона в першу чергу не потрібна самому Януковичу і сім'ї його. Ну подумайте, ( якщо є чим ) ну навіщо януковичам та евроасоціація ? Бачите, і у Вас немає відповіді, як і у мене немає розуміння для чого вона ім потрібна.
 
Влада вже в їх руках та ногах. Насєлєніє успішно тримається в рабскій покірності, а ті поодинокі протести та опозиція скоро зникне завдяки успішній та професійній роботі агітпропу януковичів. Насєлєніє продовжує синіючи чекати обіцяного покращення, затягуючи все міцніше свої паски, з світлою вірою в те, що покращення наступить як тільки вимруть всі "папєрєднікі".
 
Що до европейців, то ім глибоко всерівно, а простіше - наплювати на нас, бо ми самі винні у наших проблемах та негараздах. Ми самі не хочемо і не можемо почати жити цивілізовано та "по-европейські".
У европейців одне завдання - любою ціною врятувати Ю.Тимошенко від смерті, і залишити хоть один шанс для українців самім зробити зміни влади. І можуть навіть підписати ту "евроасоціацію", все одно виконуватись януковичами нічого не буде.
В Европі розуміють, що Ю. Тимошенко то є останній редут в обороні України від януковичів.
Для европейців абсолютно очевидно що на даному етапі нашої европейської еволюції є лідер та непересічна особистість Ю. Тимошенко, яку треба врятувати любою ціною.
І давайте не будемо кокетувати й заперечувати очевидне.
Якби того не хотілось, чи комусь подобалось а комусь ні, але всеж є реалії життя, які можно спостерігати, захищати чи оббріхувати їх, але реалії від того не зміняться!
Реалія нашого життя така, що, подобається комусь чи ні, але в сьогоденні у нас один реальний, небезпечний для влади януковичів політик- оппозиціонер це Ю.Тимошенко.
Ви можете її вихваляти та обожнювати, чи оббріхувати та обгавкувати, цілувати її, чи плювати в неї...
Але тільки Ю.Тимошенко з нашою підтримкою - реальна загроза злочинній владі януковичів.
І тому влада януковичів зробить все можливе, щоб залишати Тимошенко за гратами.
Така ось реалія життя нашого в 2013-14 роках.
 
Багато щось я тут нагородив городу ... Ти вже сам все домислюй, шановний читач.
З повагою, Олександр Башта
© Олександр Башта [24.10.2013] | Переглядів: 2266

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook