для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЄВРОПА ПРОТИ АЗІОПИ - в 132 окрузі


ЄВРОПА ПРОТИ АЗІОПИ - в 132 окрузі
Розпочалась передвиборча боротьба в п’яти «проблемних» округах, де влада ПР відмовилась визнавати реальних переможців.
    Не буду переповідати обставини скоєння кримінально караних діянь в кожному з округів. Організатори, виконавці фальсифікацій давно відомі і ГПУ, і АПУ, і МВС, і ВРУ. Саме тому ніхто досі не покараний і не буде покараним навіть після зміни влади в 2015 році. Згадайте 2005 рік. Непокаране зло розмножується швидше за муху «цеце».
     Не варто чергового разу розмірковувати й про інші відкриті громадському загалу обставини «неможливості» встановити результати виборів в 2012 році та гіпотетичної неможливості з’ясувати аналогічні електоральні підсумки в грудні 2013, у випадку перемоги опозиціонерів.
     Хочу лише звернути увагу на проведення референдуму /про цей плебісцит мріють комуністи та кум ВВП/ щодо вибору громадян України саме 15. 12. 2013. Поки що власну відповідь на запитання «ви хочете в ЄС чи МС » дасть електорат п’яти округів. В кожному з мажоритарних сегментів нашої країни обов’язково будуть кандидати, що символізують європейський вибір, і представники «п’ятої колони». Найтрагічніше, з побиттям беркутівцями бабусь, стріляниною у виконанні тушок, завідома неправосудними рішеннями судів, встановлення майбутнього власника депутатського мандату відбувається в 132 окрузі, з центром в м. Первомайськ.
     За опитуваннями АПУ, РНБО, миколаївських соціологів найбільш рейтинговими кандидатами в даному окрузі є два мультимільйонери: голова Миколаївської ОДА та МОО ПР, вічний  державний службовець Микола Петрович Круглов та бізнесмен Аркадій Олексійович Корнацький, висуванець об’єднаної опозиції.
     Щоб дізнатись, хто з них представляє цивілізовану Європу, а хто залишився в СРСР, не потрібно читати передвиборчі програми. Власне ніхто цією макулатурою в сільському окрузі не цікавиться. Фарисеїв намагаються визначати за християнським правилом: пізнаєте їх не за словами, а за вчинками. Найкраще про справи кандидата пенсійного віку свідчить його життєвий шлях. Отже, пропоную порівняльний аналіз офіційних автобіографій двох топових претендентів на депутатське крісло. Без жодних оціночних суджень, лише факти.
     Микола Круглов народився 10. 11. 1950 в одному з сіл Веселинівського району Миколаївської області. Невдовзі, 07. 07. 1953 також в селі (Первомайський район Миколаївщини) народився Аркадій Корнацький.
     Після закінчення сільської школи М. Круглов вступив до Одеського вищого інженерного морського училище, котре закінчив в 1972 році за спеціальністю «інженер-механік». Надалі до 1985 року Круглов працював механіком, конструктором, начальником сантехнічного відділу філії інституту «Укрколгосппроект». Можливо, Микола Петрович й надалі проектував би колгоспні унітази, якби вчасно не вступив до лав КПРС. Життя покращилось. Від 1985 року і до проголошення незалежності М. Круглов працював інструктором відділу пропаганди Ленінського райкому КПУ, помічником голови Миколаївського облвиконкому, заступником начальника планово-економічного управління облвиконкому, першим заступником голови Миколаївського міськвиконкому (лютий 1991 – березень 1992).
    Опісля завершення навчання в сільській школі А. Корнацький працював на землі, потім 2 роки служив в армії, студіював науку в  університеті дружби народів ім. П. Лумумби, який закінчив в 1980 році за спеціальністю «міжнародне право». На відміну від М. Круглова, А. Корнацький вільно володіє англійською мовою. Отримавши диплом юриста, Аркадій Олексійович працював за спеціальністю в московських установах, а в 1989 році захопився підприємницькою діяльністю, створивши кілька прибуткових підприємств.
    На світовій карті з’явилась нова держава – Україна. Л. Кравчук призначив власним представником в Миколаївській області інженера – кораблебудівника А. Кінаха. Останній запросив М. Круглова на посаду власного першого заступника. Того ж року було ухвалено закон «Про державну службу» і від березня 1992 року Круглов безперервно, на протязі 21 року служить Україні на керівних посадах. Що не заважає йому від 2009 року і донині в усіх негараздах звинувачувати «попередників».
    «Попередник» М. П. Круглов протягом 1992 – 1999 років працював першим заступником, головою Миколаївської ОДА, міністром транспорту. Наступні 11 років Микола Петрович служив першим заступником обласної податкової, помічником голови ДПА України, нардепом (від 2006 року). В 2006 році МОО ПР, керована Кругловим, виявилась єдиною в Україні організацією, котра відмовилась вирушати «в опозицію до помаранчевого режиму». Від 2010 року і донині мультимільйонер, згідно його декларації, Круглов працює «смотрящим за Миколаївщиною», цитуючи Миколу Петровича. Оформивши пенсію, голова МОО ПР продовжує обіймати посаду голови МОДА, пишаючись отриманою від РФ медаллю «300 лет Российскому флоту» та власним членством в одній з масонських лож.  Пояснити наявність десятка мільйонів гривень чиновник, що жодного дня не займався підприємницькою діяльністю, не може. Як і його найближчі родичі: 63-річна дружина, заслужений лікар України та єдина 42-річна донька, випускниця Миколаївського педінституту, суддя Київського господарського суду Олена Мамонтова. Без тата – губернатора Олена й до сьогодні працювала б секретарем Миколаївського господарського суду. Саме ця тепер київська суддя позитивно для В. Януковича розглянула «справу Межигір’я». Єдиному онуку Миколі Мамонтову з нагоди 18-річчя Микола Круглов подарував авто вартістю 150 посадових окладів голови ОДА.
     Несподівана незалежність України спочатку жодним чином не змінила життя А. Корнацького та його родини: дружини, чотирьох дітей. Користаючись можливостями Москви, він успішно будував власний бізнес. А в 1998 році почав інвестувати зароблені кошти в Україну, заснувавши ТОВ «Агрофірма Корнацьких», ТОВ «Юридична фірма Корнацьких», ПП «Будфірма Корнацьких». Після обрання В. Ющенка Президентом України, А. Корнацький вийшов з громадянства РФ та повернувся з сім’єю в Україну. Двоє дорослих дітей Корнацьких залишились громадянами сусідньої країни, зокрема син – російський дипломат.
    Повернення на Батьківщину назавжди було пов’язане з необхідністю впорядкувати аграрний бізнес. У власності родини та в оренді перебувало 16 тисяч га землі. В 2007 році А. Корнацький працював радником В. Балоги, протягом 2007-2008 років виконував обов’язки заступника голови МОДА з питань АПК. Тодішній голова МОДА О. Гаркуша зробив все можливе, щоб А. Корнацького не затвердили на посаді, сприймаючи його як прямого конкурента. Нині родина Корнацького дає роботу 15 тисячам мешканців 132 виборчого округу.
     Вибір –  за мешканцями п’яти північних районів Миколаївщини. Куди вони хочуть, в Європу чи Азіопу, сподіваюсь, стане відомо ще до нового 2014 року.
                                                     Аїда Болівар  
© aya [21.10.2013] | Переглядів: 3633

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook