для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ТРЕТЯ РЕСПУБЛІКА ЧИ ТРЕТІЙ ДЕРИБАН?


ТРЕТЯ РЕСПУБЛІКА ЧИ ТРЕТІЙ ДЕРИБАН?
Протягом 24-х  років перебування в місцевому політикумі я бачив усіляке. І до сьогодні вважав, що не існує зразків хамської поведінки, яких би я не спостерігав в миколаївських осередках політичних партій та громадських організацій. Аж ось – know haw від функціонерки «Третьої республіки» Любові Товарницької (її чоловік Сергій очолював Новоодеську РДА часів керівництва МОДА Олександром Садиковим). Такого читачі ще не чули. Тому варто оповісти, яким чином нове загальноукраїнське громадське об’єднання планує залучати до власних лав молодь, правозахисників, журналістів…
    Відразу поясню, що вважав Юрія Луценка кращим керівником міліції часів незалежності, хоча й не толерував його захоплення алкоголем в німецьких аеропортах. Поважаю багатолітніх народних депутатів Тараса Стецьківа та Володимира Філенка. Саме ця повага до трійці, що разом з іншими публічними особами заснувала «ТР», і зіграла зі мною злий жарт. І не лише зі мною.
    Два тижні тому Л. Товарницька кілька разів телефонувала мені з  єдиним проханням – терміново отримати контактний телефон А. Б, яка постійно друкує власні матеріали (на загал і присвячені Миколаївщині) в авторській колонці «Української правди», на сторінках «Оглядача» та інших інтернет-видань. Прохачка наполегливо пояснювала, що Луценко-Стецьків-Філенко бажають особисто познайомитись з А. Б. і залучити її до діяльності «ТР». Я повірив і розкрив контакти жінки, яка уникає публічності.
    Далі в Миколаєві 18. 10. 13 відбулась зустріч громадських активістів з Т. Стецьківим, В. Філенком. Після презентації засновники «ТР» та Л. Товарницька особисто запросили А. Б. прибути наступного дня до Одеси разом з присутньою Надією  Кулинич, неприсутньою Вірою Ярошенко  та «Колєй із Тєрновкі» для участі в регіональному семінарі, організованому «ТР» за кошти одного з німецьких благодійних фондів. Ніхто з 50-ти учасників заходу  цю четвірку «делегатів» не уповноважував.
    Наступного ранку о 7-00 четверо обраних нібито засновниками активістів на авто вирушили до Одеси. Після прибуття до готелю, де мав відбутись семінар, мандрівники зустрілись з очільницею «ТР» - Товарницькою. Остання в присутності миколаївських активісток сказала, що А. Б. не повинна потрапити на очі Ю. Луценку та іншим засновникам. Причини: вона замолода (34 роки), дуже розумна (володіє науковим ступенем, високим IQ), сиділа під час заходу поряд з братами Іванюченками – це майже злочин, не повинна дізнатись про фінансування місцевих «теерівців» – в Миколаєві вже знайшли досвідчених спеціалісток по роботі з грантами.
    В нашій області «ТР» будуть представляти Поштаренко, Кулинич – ТАК ВИРІШИЛА ТОВАРНИЦЬКА, неформальний лідер «Третьої республіки». А їй хочеться працювати лише з власними «товарками». Товарницька чесно зізналась, що активісти, які 18. 10. 13 прийшли на вул. В. Морська, 45, та заповнювали реєстраційні листи, є лише масовкою для наступного дерибану. Логічне запитання А. Б. – навіщо їй морочили голову, просили вичитувати всі статутні документи «ТР», від імені Ю. Луценка, Т. Стецьківа наполегливо запрошували на заходи в Миколаєві, Одесі залишилось без відповіді. А щоб не ставила питань, її завезли на «Привоз» і запропонували самостійно добиратись до Києва чи Миколаєва. Отаке свиняче ставлення до людини називається «європейськими нормами, горизонтальною демократією, новими принципами формування громадянського суспільства», якщо вірити засновникам «ТР». Про все вище перелічене проінформовані слухняні підлеглі Товарницької: Луценко та Стецьків. Мовчать.
    Стосовно того, як Товарницька 18. 10. 13 організувала презентацію «ТР» в сусідньому Херсоні, на FB написав журналіст Тарас Бузак: «Юрий Луценко, почему ваши коллеги рассказать в Херсоне о Третей республике приезжают тайно? А пишет об этом событии исключительно один сайт, да и тот позиционирует себя, как антиукраинский?» Без коментарів.
                                                                                                    Анатолій Іванюченко
aya [19.10.2013] | Переглядів: 2562

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.0/20

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook