для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ігор Лосєв: чесний і незалежний...


Ігор Лосєв: чесний і незалежний...
Не так давно мені прийшла думка: людство не те що недосконале (це не новина), а, скоріше, - безнадійно недосконале. Якщо у людства є достатньо ресурсів, щоби вилікувати і врятувати людину, але людина ці ресурси не отримує, то це вже є діагноз всій цивілізації...
Десятки, якщо не сотні тисяч хворих людей потребують сьогодні допомоги. Я не знаю їх і це, певною мірою, рятує мою психіку від перенапруження, за яким може відбутися проста атрофія отих рецепторів, які дають змогу відчувати чужу біль. Так було, коли почалася війна в Чечні: спочатку шок, а потім – звикання...  
Дехто сприймає це за силу; ні, це просте омертвіння, синонім якому - байдужість. А за ним, як покарання, може прийти і нездатність відчувати тепло від самого факту існування окремої людини.  
Сьогодні я випадково прочитав, що допомоги потребує Ігор Лосєв. Я не знайомий з ним особисто, але знаю про його існування, а тому вже не зможу відсторонитися від цієї інформації: надто сильним і чесними є його статті.
Це один з тих авторів, що мають дійсно ясний погляд на речі і бездоганну репутацію. В якомусь сенсі такі як Лосєв, Пахльовська, Грабовський є моральними камертонами нашого хворого суспільства.
У Ігоря Лосєва – хворе серце, йому зробили операцію. Я зроблю тут перепост коротенького повідомлення з „Українського тижня”.
 
Збір коштів на лікування Ігоря Лосєва (нові реквізити)
Постійному авторові «Українського Тижня» Ігореві Лосєву зроблено операцію на серці, що мала вартість 50 тисяч гривень. У разі успішного проходження реабілітаційного періоду Ігор житиме повноцінним життям, повернеться до роботи і матиме практично той самий рівень працездатності, що і до операції.
10 тисяч гривень на операцію виділив благодійник, який попросив не називати його імені. Більшу частину коштів уже зібрали родичі та друзі Ігоря. Проте потреба в коштах залишається і далі - щоб повністю перекрити вартість операції та забезпечити нормальний реабілітаційний період.
Реквізити для безготівкового поповнення картки – гривня (UA):
Одержувач  Райффайзен бак Аваль
Розрахунковий рахунок 26252101
МФО 300335
ЄДРПОУ 2015707396
Найменування платежу лікування Лосєв Ігор Васильович для поповнення картки
  0169756300
 
Я розумію, що ця „новина” вже давно відома переважній більшості блогерів, проте, на мій сором, я прочитав її тільки тепер. Але я подумав, що серед тих сотень, що прочитають цей перепост, може знайдеться пару десятків з гривневими картками...
Ігор Лосєв, який віддав своє серце суспільству, вартий того, щоби суспільство віддячило йому взаємністю.    
© Тецкатліпока [19.10.2013] | Переглядів: 2572

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.2/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook