для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сльом-65


Сльом-65
     Знову не балують нас політики ексклюзивами. Не видають «на гора» креативу. А конкурс ми мусимо проводити. І шо ж його робити? Але, слава Богу, я все таки віднайшов про що можна колегам повіршувати і сподіваюсь, що тема буде плідною. Адже всі у підлітковому віці, хто намагався вичавити пару рядків у риму, писали у альбоми своїм подружкам свої наївні і щирі шедеври.
***
     Спочатку у мене склалось таке враження, що заглянув під подружню ковдру…
 
      Взагалі, телефонна розмова між чоловіком і дружиною це щось інтимне. Іноді настільки, що дослівне цитування може створити враження, що читаєш стенограму з відомої послуги «секс по телефону». Особливо якщо подружжя переживає тривалу розлуку. Ну дійсно, всілякі сюсюкання і розповіді про те, як хто скучив і куди цьомає заочно свою половинку, не для широкого загалу. Сам знаю, оскільки більшу частину тижня проводжу окремо від сім’ї…
 
     Наші журналюги, все-таки, грандіозні падлюки. Ну як скажіть, можна їх  вибачити за те, що вони витягнули з недолугої баби цитування подружньої телефонної розмови? Це ж копирсання у білизні не кого небудь, а, не побоюся цього слова у ВЗІРЦЕВІЙ чарунці нашого суспільства – істино православній, гаранто-державній і показово-донбаській сім’ї Януковичів.
 
     Треба віддати належне, Люся не розчарувала. Вона з гордістю вивернула споднє перед людьми…
 
     Нестримні сльози заструменіли з моїх очей… Які високі почуття… Навіть у день народження знаходять в собі сили не перейматись якимись дрібницями і сюсюканням, а налаштовувати одне-одного на самовіддану працю на благо:
 
"Позвонил мой муж, Виктор Федорович. Говорит: "Ну, как ты?". Говорю: "Ничего". "Ну, давай, - говорит, - работай, а я на Турцию". Как один человек говорил: "Легли курсом на Турцию". "А ты, - говорит, - работай. Хорошо работаешь?" Я отвечаю: "Батя, я стараюсь". Вот такой у нас разговор".

     Чесслово не брешу, можете самі глянути. До речі, я тільки тепер зрозумів, чому ми називаємо Україну Батьківщиною. Київщина це від Києва, а Батьківщина напевно від сімейного «поганяла» Чивокуні.

     Англійські ханжі вікторіанської епохи, зі своїми порадами молодим жінкам на порядок виконання подружнього обов’язку  «лягти на спину, не рухатись і думати про Англію і королеву», просто нервово запалили збоку… Ось де справжня леді! Не просто «работає», а ще й старається!
 
     Правда я так і не второпав, що то за труди? Картоплю вона старанно копає, чи ще які подвиги трудові чинить на «благо процветанія Отчізни»? ХЗ…
 
     В обсчєм, не знаю як «першу леді»,а мене Хєрант розчарував. Ну якось тепліше треба, людяніше напевно. Тому пропоную колегам у якості теми Сльому-65 написати віршоване вітання з Днем народження «Батіній дружині», тобто «Мамці»…
 
     Ну щось на зразок цього:
От чистого сердца, простыми словами
Давайте,братва, перетрём о Мамане!

     Нагадую ПравилаAttention
Девіз конкурсу:
Зранку — на ДУРДОМІ, ввечері - в кожному домі
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного (!!!) вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим щосереди.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер. Підсумки підводяться у п'ятницю зранку (якщо зможе підвестися ведучий).
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф (все одно ніхто не читає ці правила).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться з кількості кліків "згоден" під конкретним постом (опція "не згоден" до уваги не береться).
За однакової кількості голосів, перемагає вірш, котрий викладався пізніше.
7. Переможець, як уже говорилося, отримує титул кращого Слемака і має проводити наступний конкурс.
Тобто в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "Сльом", в якому містяться ось ці правила і тема.
8. Ведучий НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші ( але  їдкі коменти — може).

     Успіхів!!!friends
 

 

© инженегр [16.10.2013] | Переглядів: 3788

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.0/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook