для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

З днем юриста України!


З днем юриста України!
Дорогі колеги! Шановні друзі!
 
В цей святковий осінній день, присвячений надзвичайно важливій для України професії – професії юриста, мені хотілося б привітати всіх причетних до розбудови правової держави на теренах нашої Батьківщини та побажати їм професійних успіхів і творчої наснаги на цьому нелегкому шляху. Переконаний, що саме рівняння на кращих серед колег дозволить всім нам ще раз відчути гордість за обрану професію.
 
Тандем ініціаторів
 
Більше креативу та гуманізму хочеться побажати панам Сергію Ківалову, Валерію Писаренку та Андрію Портнову у їхній нелегкій праці на ниві реформування правової системи сучасної держави. Завдяки вашим ідеям, втіленим у життя, щодня кожному юристу працюється все легше й легше, кількість засуджених неухильно зменшується, а суди присяжних, немов заводський конвеєр, штампують справедливі й неупереджені вироки. Генії-реформатори, із затамуванням подиху спостерігаючи за вашою роботою, очікую від вас не меншої винахідливості при розробці виборчого законодавства до майбутніх президентських виборів. Впевнений, що закон, розроблений вами, дасть змогу провести найчесніше в історії України голосування, в якому найбільш активні громадяни зможуть прийняти участь стільки разів, скільки вважатимуть за потрібне, а результат не викликатиме сумніву ні в кого.
 

Професіонали-жінки
 
Незламності та принциповості у втіленні рішень хочеться побажати Міністру юстиції України Олені Лукаш, завдяки старанням якої відомості з державних реєстрів всього чого завгодно вже зовсім скоро стануть відкритими та доступними для усіх бажаючих. Ваш внесок у реалізацію демократичного принципу відкритості інформації є неоціненним, тому не сумніваюся в революційності Ваших подальших кроків і з нетерпінням очікую на них.
 
Творчого натхнення для майбутніх виступів бажаю юристкам-ораторам Інні Богословській та Олені Бондаренко, які назавжди увійдуть в історію юридичного світу завдяки своїм полум’яним промовам та привселюдному викриттю негідників ще до того, як їх наздожене Феміда. Ваша незаангажованість, принциповість та твердість поглядів повинні стати своєрідним маяком чесності для наступних поколінь юристів, справжнім взірцем професійності та неупередженості, яких сьогодні так не вистачає.
 

Жерці богині Феміди
 
Мудрості та розсудливості бажаю всьому складу Конституційного суду України, завдяки рішенням якого забезпечується стабільність розвитку нашої держави. Як би не ваша тяжка і кропітка праця над тлумаченням положень Основного Закону, ми б і досі жили в хаотичній парламентсько-президентській державі, а столиця була б паралізована постійними виборами то міського голови, то місцевих депутатів. На вас покладаються великі сподівання всього народу, бо тільки ваші голови здатні пояснити з точки зору Конституції те, що на перший погляд виглядає зовсім не так. Тому в цей день ваш колектив, як ніякий інший заслуговує на привітання від всього суспільства.
 

Дует молодих науковців
 
Міцності духу та стійкості в боях за історичну справедливість бажаю молодим науковцям із Харкова, кандидатам юридичних наук Геннадію Кернесу та Михайлу Добкіну. Високий рівень правосвідомості та історичної гідності дозволяють вам прославляти своїми діями не тільки рідну Харківщину, але й підвищувати рівень престижності всієї юридичної професії, а висока культура спілкування із опонентами може передаватися із покоління в покоління. Благо, що окремі ваші публічні виступи були зафільмовані та навіки залишаться нащадкам на згадку про часи сплеску вашої наукової активності, дорогі вчені.
 

 
В будь-якому разі, колеги, всім нам сьогодні є що святкувати, бо в нашій країні панує закон, в наших судах царює справедливість, а державу очолюють справжні майстри юридичної професії – митці від науки. Тому я впевнений, що всілякі закиди в наш бік з приводу служіння Дияволу і подібні їм – то всього лишень заздрість з боку тих, кому юристом стати не вдалося. Vivat Lex!
© Дмитро Остапенко [08.10.2013] | Переглядів: 2873

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook