для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

і знову про бокс


і знову про бокс
багато за ці дні перечитав статей, ознайомився з багатьма думками і викладу своє ІМХО на декілька основних запитань
1. політичний бій чи "просто бокс". на мою думку і те і інше. якби не було політики, то не було б такого ажіотажу.. заполітизованість бою просто лізла в очі. і Саша Повєткін + московська публіка продемонстрували сутність Росії. нічим не підкріплена роздутість і напищеність, одним словом повітряна кулька ( можна сказати що наповнена природним газом)
багато галасу і мало діла. ну і те що не показав Повєткін ( наглість, хамство..) сповна компенсували глядачі в залі, які освистали нашого Чемпіона, також можна окремо виділити одного ... який голосом недорізаного хряка щось волав весь матч за кадром, волав на всю планету. ніби хотів сказати - я руський, не любіть мене ще більше, мені це подобаєтиься. тепер щодо Кличка. дуже хочеться сказати - ось типовий українець - інтелігентний, виважений, спокійний, настоящий професіонал.. хочеться.. але, нажаль, століття убивання і приниження українства, заселення країни чужинцями зробило свою справу. українці не такі як Кличко. якби кожен українець так відносився до своєї справи як Володимр, то.. далі можна тільки пофантазувати. але все ж таки ми і не росіяни, і всі вади ( лінь, п"янство, наглість, неповага до інших .. і тд) подолати нам під силу.
2.щодо спортивного аспекту, то звісно інтерес був, як і до всіх боїв братів Кличко. і всі розмови про "некрасивий бокс" то справа невдах і лузерів а також "вялічіствєнних"..  на цю тему розписуватись не буду. про це вже сказали справжні спеціалісти а не спеціалісти типу жінки Валуєва, чи А.Ємльяєнєна, який перднув в калюжу, що півроку потренується і поб"є Кличка
© lis124 [08.10.2013] | Переглядів: 775

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.7/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook