для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Браво Кличко!


 Браво Кличко!
Взагалі то, я не дуже великий шанувальник боксу. Як на мене, що джеб, що хук, і чим відрізняється аперкот від аперитиву, завжди була велика загадка. Але бої Кличка з усім світом, а саме так це можна мовити, мене завжди цікавили і я дивився їх з великим задоволенням. Але ось вчорашній бій, мені чомусь розлютив. Ні. То не сам бій. Від бою, я отримав задоволення, а те, що оточувало бій і той стан нетерпимості до всього Українського. Чому, після блискучої перемоги нашого непереможного Володимира, не був виконаний гімн України і урочисто не піднесли наш прапор над велікодержаним триколором? Або може я щось те пропустив і не бачив? Де в лавах помічників Володимира Український прапор? Адже там, був присутній претендент на посаду гаранта конституції всієї України Віталій Кличко. Йому що, невідомо, що за двобоем його брата з росіянином, буде спостерігати вся Україна ?
 
Те, що на трибунах не було Українського прапора, зрозуміло, при тієї нестерпності та люті росіян до всього Українського, поява на трибунах Українського прапора, ними було це сприйнято за оголошення війни Росії. Їх ненависть та шовінізм, напередодні нашого підписання угоди з Європою, зашкалює. Але чому, в зоні, відокремленої від дикої публіки, не був присутній символ нашої країни - не розумію. У всіх країнах світу, де б не влаштовували шоу брати Клички, ми завжди з гордістю дивилися на те,  і бачили, що наразі з прапорами інших країн, завжди були присутні наші прапори. У жодній країні світу, вболівальники не дозволяли собі освистувати переможця, притому, що він переміг чесно і красиво, і котрий, навіть в кінці боя, зглянувся на вади свого супротивника, і не відправив його в нокаут. А це расійське бидло разом з Міхалковим, Балуевим і почесним громадянином Донецька, Кобзоном, дозволили собі хамство і підняли свист під час ввічливого звернення Володимира до расіян. Я з наміром пишу расіян, бо так званих «русских» у Расеі немає.  Є тільки угро - фіно - азіатське бидло.
 
Після бою, ввимкнули трансляцію з каналу Інтер. Який, можна було бачити, шабаш там відбувався. Я більше 10 хвилин не зміг витримати цього хамства по відношенню до Володимира Кличка. Мало казати, що всі там мовили на « общепонятном » і складалося враження, що це не Українська студія, а якась то заштатного - расейська. Перший з виступаючих, мозок якого, судячи з його розумної промови, був вибитий на рингу ще багато років тому, крізь відсутні зуби в шелепі, процідив зі злосттю: «Победителей не судят ...» і пішов розхвалювати Повєткіна. Решта виступаючі, в унісон до цього, великого знавця боксу, як один розхвалювали Повєткіна, що він, мовили, справжній мужик, але ніяким добрим словом не згадали Кличко. Ганьба!
 
Та який він мужик, цей горе - боксер Повєткін! Скільки разів я спостерігав бокс, але такого безграмотного боксу, (з боку Повєткіна ) я ще не бачив. Техніка на рівні першорозрядника. Мозків нуль. Так, є випадки, коли бійці сходилися в клінчі. Це є нормально. Але ж, вони відразу розходилися і починали боксувати! Саме боксувати! Але тут! Повєткін, як той баран, який опустивши голову та виставивши руки, як роги, кидався на Кличка. Він висів на Володимирі, як груша, бо знав, варто йому прийняти нормальну стійку, як в наступну мить, він опинився б у нокауті. Але порадували дії Кличка. Він не перейшов площадкову бійку, яку бажав запропонувати йому Повєткін. Кличко шляхетно, як би промовити, з дворянською гідністю відкидав цьго барана, що так настирливо кидатися на нього, в бік. Якось, він одного разу не витримав, і цього Повєтіна, як дурного цуценя, кинув на підлогу ринга. О, скільки було   «справедливого гнева» у лавах расіян ! Як вони свистіли і тупотіли копитами. Але ж, вчити цуценят колись треба! Не допомогло цьому горе-боксеру і свастика расіянских фашистів, яка є виколота у нього на руці, і вишите на трусах златом, угро-фінське слово «Витязь». Коротше кажучи, поганому танцюристу завжди що щось то заважає. До речі щодо свастики. Де шановна міжнародна федерація боксу, яка, при вигляді такого демонстративного афішування поглядів самого Повєткіна, а як усім відомо, він є улюбленець Путіна, то відповідно, таки погляди має і Путіна, і не карає штрафами країну і не позбавляє її участі на багато років вперед в міжнародних змаганнях? Насамперед, у олімпіаді? Що, це можна робити з Україною, по зовсім надуманого приводу, з'вязку з поданою відщепенцем росіянином-фашистом, чи анті-фашистом. А з Росією це зробити, ні-ні ? Лячно!
 
Я не здивуюся, що якщо через деякий час, Віталій Кличко буде персона «нон грата» у Москві, судячи з того оскаженілого вою у всій расейскій пресі. Вже були озвучені деякі божевільні заклики декількох відомих діячів Расеї про те, що треба позбавити Кличко чемпіонського звання. Що він заважав Повєткіну перемогти його, що він лежав на ньому і тільки так рятувався від справедливої ​​відплати кулаками видатного расейского боксера, який був бути зобов'язаний, та ще й на своєму полі, перемогти Кличка. Не здивуюся, що навздогін за перемогою Кличка, Расея заборонить ввезення в свою країни ще що небудь з України. Їх злобна містечкова мстивість, яка граничить повальним дебілізмом, не знає кордонів.
 
Як ми повинні дякувати Юлю, за підписаний, під її патронатом, договір про газ! Адже тільки завдяки цим договором, наша країна поступово вислизає з «дружественных, братских» але дуже тісних і жорстких обіймів Расеї. Якби Дубина не підписав це контракт, то ми б і досі сторчали на голці Расеї, і про прагнення до Європи, не було б навіть і мови. А зараз, на всі їхні відчайдухі зойки, про несправедливий бокс, або взагалі, про «неправильную и непослушную» Україну, ми маємо змогу спокійно реагувати і робити те, що повинні робити.
 
Слава Україні !
© Tutanhamon [06.10.2013] | Переглядів: 4197

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook