для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Фошизм крєпчал


Фошизм крєпчал
Не вспіло мірове сообщєство очунять от дєйствітєльно громогласного скандала, коли один хохол насоріл в соцсєті того года антжидовскімі антісєміцкімі висказуваїнями, як оп'ять сотряслось на цій неділі от ужасов українського фошизма.
 
Да, як не прєскорбно, друззя, но вишивана чума нє дрємлєт. К сожалєнію, бацила махрового нацизма глубоко в'їлася в український організм. Імєнно вона побуждає хохла крушить к х*ям всє устої толєрантного общєства. Устав, устав цивілізований світ бачить, як падають памятнікі Лєніну, як вздимаюця флагі "українской национальной рєволюциї", як плачуть ночами мільйони людєй в Украінє под гньотом неонацизма. Очєнь жаль....
 
Да, бандьори показали своє звєріне ліцо, когда гризли під українскім домом глоткі за цю їхню "мову".
Но хто ж, питається, ожидав, шо вони в Харьковє, пєрвой століце новой, социалістічєской України, освобождьонної од фашизма, надругаюця над зданієм, прицепивши на нього, вдумайтесь, мєморіальну доску самому настоящому пасобніку фашизма! Да-да, українскому, сука, філологу. От так і доводить ця їхня мова до грєха.
Но, к счастью, нашлись таки неравнодушні люди, які отомстили таблічкє Шевєльову за Охтирського Лєніна. Да-да, фошизди, анонімус всьо помніт! Городу тєпєрь нє жить в позорє!
***

Вибачаюся, звісно, що от так посеред ІМХО ламаю стиль, але ну бля... ну не можу спокійно кривлятись під дебіла, коли маразм сучасного мені світу переростає всі межі. Гєпа, сучий ти пьос, ну що ж ти втираєш мені про якогось фашиствующого філолога? Ну я ж не дебіл, зрозумій. Ти мені кажеш, що він пособнік фашизма? Гєпа, я би, може, і повірив.... Но в тебе ж ахір*нні аргумєнти: "он жил на окупированной територии в доме еврейской семьи". Гєпа, це маразм. За такою логікою моя бабуся теж фашистка. Жила-бо в окупації, хоч і не в жидів. Фошизм її (прости моя мила бабуню) усугубляється тим, що кляті, сука, окупанти вилікували її від ангіни. Так-так. Моя баба лікувалася німецькими пігулками. Її доглядав фельдшер зі свастикою на рукаві. Канєшна ж, люба нормальна совєцка дєвушка на її мєстє лучше б скончалася від простої застуди, аби фашистського градусника під пахву не пхати... Так їй ще (пробач бабуню, несе онука) хватило наглості потом аж до роспада Союза состоять в партії. Та бути ще й, зі своїм-то темним минулим, парторгом. Правда, вона в цьому (тепер бєз дураков) слізно каялась уже за Незалежності... І, бачу, ну от просто бачу, що недарма каялась. Ну бісить мене героїзація недоумків і негідників наряду з мішанням з гівном науковців, поетів, героїв. І хай я буду останнім фошиздом, але я не вдячний радянській армії, я не визнаю Харків "першою столицею" і мене нудить від того, що мені вже кілька років відомо чийого президентства пхають у мізки совок. Але ж не запхається він туди, якщо мене від нього нудить. Ну, не відкривають одні двері ключем від інших....
Хух... Наче виговорився... Бог з ним, з лірічєскім отступлєнієм, пошлі  крівляццо дальше.
***

Да, нє пєрєвєлісь єщьо герої, нє пєрєвєлісь молодци, способниє дать отпор фошисту-філологу (не говоря вже про якісь там памятні камні УПА).
 
Но, нє долго музика іграла... Парні з Сан-Маріно прієхалі во Львов футбол гулять.... Но хто ж ожидав? Хто ожидав, шо прокляті фошисти і тут покажуть свою гнілу натуру... Свідомиє, бля, украінци... Наша страна опозорєна на весь світ із-за них! Із-за них ФІФА наказало наш стадіон! Падлєци!
Шо ж оні вчуділі, спросите ви?
А я скажу! Тут всьо наліцо. Не сєкрєт же, шо в Європі за нацистські пріколи по головє не гладять. Так от, і не погладять після такого!
Всьо наліцо. Є фотодоказатєльства.
 
Тут тобі і фашистські банери:

І фашистські прівєтствія:

І фашистська сімволіка:

 
І не мудрєно, єстєствіно, шо львовські нацики нємінуємо наткнулись на неодобрітєльний глас народа:
http://ua.comments.ua/sport/210822-fifa-pokarala-zbirnu-ukraini.html

 
"Смєрть українскому националізму".... Скоко мощі в етіх словах, скоко правєдного гнєва....
Да, от вона, справєдліва оценка Львовського фашизма. Вєдь єслі ми уже йдем в Європу, то должни раз і навсєгда покончить з цим галіцкім бєспрєдєлом. Ібо Європє чуждо всьо, шо нє укладується в рамки толєрантного общєства. От.
***
Ліричний відступ №2 (в картінках).
А тим часом в толерантній Європі:

Греція

Угорщина

Румуни. Шо, падло, характерно, чернівецькі

А це Бухарестські (найді 10 отлічій)

Ну, і куди ж без цього красавца-мужчіни?
***
Вобщім-то да, страна, натурально больна. І болєзнь ця - бєндєровщіна.
Харашо, шо єсть ше браві харьковскі парні, шо защитять здравий смисл от фашиків.
Міша
Поки в студії дискутують чи можна нацистам пам'ятні таблиці встановлювати, УЄФА залишило Харків і збірну без уболівальників. Дякую диким і придуркуватим за "справжню" любов до України і футболу. Ваші зиги і фашистські прапори тепер вся Європа знає. Привіт фюреру.
 
Навіщо на футбольні трибуни приносити портрети Бендери, Шухевича??? Вони, що любили футбол? Або мали до нього відношення? А прапори СС Галичина це прапори футбольного клубу?
Пока в цій страні ше є умні люди, які не бояцця дать отпор фашистскому злу, потєряно не всьо.
От. Пасіба за вніманіє.
 
© @ндрійко [28.09.2013] | Переглядів: 5635
Мітки: #Кернес  #Добкін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/71

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook