пароль
пам’ятати
[uk] ru

Дєдовщіна.


Дєдовщіна.
     Біда, тай годі, на отому ДД. «Олдфаги» богують  і не дозволяють «юним дарованіям» виконувати покладену на них непересічну роль, нести розумне добре і вічне нове і свіже і вкладати це в «нєокрепшіє уми» Персоналу.
 
     І шо протівно, мля, прикриваються стандартним гаслом, типу,  «Дєдавщіну в арміі нікто нє атмєнял…!!!».
 
***
     Мультяхи ринулись в захист статуного порядку і на відміну від звичайних «чєрпаків» повели себе, можна сказати мужньо. Щільними рядами (в обох іпостасях) стали на захист «салаги». Ну дійсно,
Уже давно пора сказать
Простыми ясными словами:
Талантам надо помочать
Бездарности пробьются сами!
      Щоправда у мене є сумніви, що «молоде дарованіє» цього не зробить самостійно…
 
***
     Оце вчора келійно зібралися чотири «олдфаги», щоб випити за здоров’я двох з них. Дні народження це Вам не хухри-мухри!Attention Ну і в результаті перекинулись парою слів про ситуацію, що виникла. Оцініть самі! Я сам був вчора готовий сісти на харківський потяг, шоб у мільйонному мегаполісі почати перевиховувати всіх особєй чоловічої статі, яким нещодавно стукнула двадцятка, якщо тільки на вулиці вони здригаються (або обертаються) на оклик «Женя!!!», або «Жека!!!», чи навіть «Євгєшка!!!».  Необхідність була просто нагальна. А як же ж бути, якщо Аргум з дуплетом потрапили не тільки у віртуальний бан, але не були помічені і за святковим столом. А це напрягало, оскільки виникла думка, шо обмеження волі їх зачепило і в реалі.
 
     Правда колеги мене утримали, в зв’язку з безперспективністю такої поїздки. Чого туди їхати, якщо у тебе сам алгоритм пошуку невірний. Судячи з усього ця особина якраз не відноситься до ЧОЛОВІЧОЇ статі.
 
***
     В подальшому «дєдушкі» почали, як справжні «ложниє казармєнниє авторітєти» розробляти план гноблення молодого поповнення:
- Зачмиріть щєнка! Вимазати дьогтьом і виваляти в пірї! Загнати в жопу і шоб кукарєкав звідти як останній «пєтушара»!
- Ага! Та любий «дєдушка», якшо лупне по оцінці, завдяки авторитету, топить таке лайно… А якшо два, то воно взагалі ніколи більше не виплива і його не видно навіть під лупою.
- Ти забуваєш, шо «дєрьмо» в принципі не тоне. Тим більше, шо їх не один і не два, а цілий призов. Кожен ляпне по п’ятці і мнєніє одного «дєдушки по фонарю». А загнати в жопу не виходить, мало того шо кукарєкає, так іще і закладуєть командиру. Он троє уже на губі паряться… Головне шо НІ ЗА ШО, а точніше за правду! І чим більше нас на губі, тим вище голову піднімають «салаги»… От уяви собі, шо всіх «дєдушек загнали на кічу», а ти залишишся один проти них всіх, то є вєроятность, шо вони тебе «зачмирять».
- Та хєр вони вгадали!!! По-перше командір зна на кому тримається дісціпліна і порядок, а по-друге, нєізвєсно кого ще підтримають черпаки… Хай луччє «душари» спочатку навчаться кльово малювати дємбєльскі альбоми, а потім вже хрюкальники відкривають.
 
***
В общєм прийняли постановлєніє.
1. Відкрито «духів не чмирити», «нє способствовать» руйнуванню порядку в казармі масовим попаданням на губу. Дав кратінку у його альбомpo_novoj2 і нах… з пляжу.
2. Відновити власні навички у малюванні, шоб «духи» вчились і не намагались ліпити туфту.

 
  
© инженегр [13.09.2013] | Переглядів: 3330

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook