для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"О-ло-ло!"


   З’явилися оце в місті цікаві білборди. Зображено на них дебілкуватого вигляду хлопця. З його рота вилітають бульки, мовляв, слова. А каже він, оцей хлопець, таке: "О-ло-ло!". Так, згоден: оце саме "О-ло-ло!"- усе, на що здатен його, звиняйте, інтелект.
 
   Головне, що не "Ме-ме-ме", не "Бе-бе-бе" і навіть не "Гав-гав-гав". Ну що ж, "О-ло-ло"- теж непогано. Щось свіже, знаєте.
 
   Я, наївний, вважав, що дурніше вже годі й придумувати. Я помилявся, люди добрі! Каюся. Можна! Не вірите? А ось вам: пан Симоненко, керівник Української філії Російської Православно-(інтер)НАЦІОНАЛЬНО-Комуністичної Партії, нещодавно видав, що буде ініціювати референдум про вхід України до Мутного Союзу. А якщо йому це не вдасться, він погрожував розпустити свою філію (пробачте, партію)!!!
  
   Оце О-ло-ло так о-ло-ло!
 
   Це крутіше, ніж ненажера, що об’явив голодування. Це крутіше, ніж учорашній алкоголік, що бореться з оковитою. О, як я уявляю ваше, пане Симоненко, мужнє обличчя, рішучий вираз, карбовані фрази... " Розпущу! І рука не здригнеться!". Як вами пишається дружина!!!
 
   А як же трудовий люд??? Невже ви полишите його без вашого батьківського захисту? Шкода, шкода... А хто ж олігархерів шугатиме?  Із принципово касових, пробачте, класових, позицій! Ви ж таки подумайте: якими кадрами розкидаєтеся! Усі вгодовані! Пики лискучі! Хоч на кого глянь: захисник, проби ніде ставити. І усе здоров’я, усю наснагу- на вівтар перемоги трудового народу.
 
   Ось ваш кадр, відпочиваючи в Венесуелі (а де ж іще відпочивати: у Хацапетівці, чи що?), тусувався там з дівчатками малолітніми. Фотки в Мережі виклав: он який я мачо! Так він, отой відпочиваючий, не козел-педофіл, що ви! Він досвідом ділився. Та й сам дещо придбав. Що там йому дівчатка робили- не знаю. Але впевнений, що як справжній член (партії, а ви про що подумали?), повернувшись додому, продемонстрував товаріщам по партії, партайгеноссен, оте саме, що робилося йому. Для того, щоб товаріщі також освоїли передовий венесуельський досвід та використовували його в консультаціях (назвемо це так) із своїми "регіональними" хазяями.
 
   Пане Симоненко! Зморшки на лобі та орлиний погляд з-під насуплених брів- ще не ознака процесу думання! А те, що ви ляпнули, це або на лохів розраховане, або й справді дурниця, більша, куди більша, ніж оте ідіотське "О-ло-ло!"...
 
   Підійдіть, будь ласка, до дзеркала. І не приймайте ізящниє пози, а подивіться собі у очі, більше - нічого! Просто спробуйте зрозуміти себе, тоді ви побачите себе так, як вас бачу я, як вас бачуть люди з незатьмареним ковбасою за 2-20, розумом.
 
   Ви побачите паразита, при чому, найгіршого штибу: того, хто паразитує на людях, що так і не змогли знайти себе під час історичних катаклізмів, що пережила та й ще переживає наша нещасна країна. Ви побачите патріота чужої держави. Ви побачите викривленого інтернаціоналіста: такого, що як діод. Не розумієте? Тоді- як Іван Сусанін: туди- дуй, а звідти- нічого... Це ось що значить: як дивитися з теренів будь-якої держави в бік Росії- то дивитися треба із трєпєтом та молитвою: Храні, Господі, вєру православную! І любити її, родімую, любити! У пасивній позиції, звичайно. А як дивитися з боку Росії у будь-який бік, то не бачити там ні єдиної держави, а тільки російські інтереси. Й кипіти гнівом праведним, якщо там хтось, чуючи "Вєковая дружба", не розуміє це, як "Вивєрні кармани!"...
 
   Кажете: "Верньом страну народу!". Так поверніть, бісові діти, хто вам заважає??? Це ж ваші діточки, ваші двоюрідні брати та свати, вони й є оті олігархери! Та й ви теж, важче, ніж не скажу що, в руках ніколи не тримали. І де жити є, й що їсти-пити... Та й відпочивати є за що...
 
   Просто ви, батечку, опортуніст, пристосуванець, слуга сусідньої держави та отих олігархерів, проти яких ви так гарно язиком боретеся. А щодо нібито, розпуску, вашого відділення П’ятої колони, то не триндіть. А якщо й розпустите, хоч і маю я на це великі сумніви, то це й буде повне "О-ло-ло". І можна його буде характеризувати приказкою: налякав їжака голою сракою.
© Саня электрик [07.09.2013] | Переглядів: 4442
Мітки: #Симоненко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook