пароль
пам’ятати
[uk] ru

Сльом-59


Сльом-59
     … Оце так влип!!!...shok
 
     Незважаючи на те, що у колег виникла стійка впевненість, начеб то у мене є бажання будь-що перемагати у Сльомі, саме на цій неділі така перемога була мені абсолютно зайва (Карочє, несвоєчасно спрацювало моє Організоване Інженегрське Угрупуванняsmile3). Тому що
1. Завдяки черговому завтрашньому відрядженню не зможу особисто керувати процесом, заохочувати місцевих поетів своїми коментарями.
2. Давно вважаю, що
инженегр 23.08.2013 11:45:06
    ЗЕЛЕНЯР 23.08.2013 11:39:50
    Післясьодня кожен ведучій буде собі мати взірець, і таким чином решта слемаків
    теж підтягнуть свої організаційні здібності.
 
Знаєте, колего, це напевне сама складна справа підібрати тему та ще й викласти її у такій формі, щоб колег "торкнуло".
…Петрович просто підняла планку на небачену висоту.
137 коментів, оцінок далеко не десяток і переглядів "туєва хуча"...
Тепер аж страшно, як вести наступні.
і тому одразу прошу вибачити колег, якщо «не торкне».pardon
 
     Впевнений, що якби починати Сльом завтра, то знайшовся б гідний інформаційний привід для віршованого стьобу колег. За день у нашому місцевому цирку (ВРУ) уже б хтось ляпнув якусь недоречність. Але оскільки у мене цейтнот і мушу не просто оголосити конкурс, а й як зазвичай написати хоча б щось подібне на повноцінне ІМХО, то не можу чекати і вимушений вибирати з наявної інформації з стрічок новин, станом на 11.00.
 
     Власне, чогось більш-менш пристойного, гідного того, щоб розкачати конкурс, небагато (знову ж таки, поки ми не можемо наш цирк не приймати до уваги)… Ну не можна ж стібатись над загрозою початку повномасштабної війни у Сирії,ac хоча це зараз і топ-новина у міжнародній політиці.
 
     Слава Богу, мене виручили наші північні «брати». Ну не дає їм спокійно спати загроза втрати з своєї орбіти «молодшого брата» внаслідок його приєднання до асоціації з ЄС і тому одна з «говорящіх голів» РФ розкрила «подноготную» опору Кремля цьому процесу.
http://zn.ua/POLITICS/rossiya-obvinila-ukrainu-v-narushenii-dogovora-o-sotrudnichestve-s-rf-128435_.html
Якщо прочитати цю новину, то одразу розумієш, що найміцніша у світі дружба, це дружба проти когось. Дивно правда, що «Гюльчатай відкрила личико» і прямим текстом майже назвала своїх ворогів, до яких відноситься вже не тільки США, але і Європа.
 
     Логіка, як на мене, дивна. Власне ні слова не сказано про попередні газові і торгівельні війни, які розпочинала РФ проти України. Напевно тому, що вони безумовно, з точки зору Сергія Глазьєва, не суперечать вимогам ст..13 (дійсно знаковий номер) «Великого договору про дружбу…», а є тільки засобом для примушення до такої дружби. Прочитавши умови цієї статті з порядковим номером чортової дюжини
     …наши страны "воздерживаются от действий, могущих нанести экономический ущерб друг другу" и "будут стремиться к согласованию своей финансовой, денежно-кредитной, бюджетной, валютной, инвестиционной, ценовой, налоговой, торгово-экономической, а также таможенной политики", углубляя экономическую интеграцию на основе взаимной выгоды, гармонизации хозяйственного законодательства.
дійсно з’явилось відчуття дежавю.tup Всі попередні дії РФ є тільки «утриманням від дій, що можуть нанести Україні економічного збитку» куди не поглянь, будь то питання перекриття газового вентилю, чи закриття кордону для українських товарів, чи безпідставних претензій до їх якості (сир, цукери…), а от Україна (сЦука нєблагодарнаяThe big rage) «нє сагласавала» і проявляє ознаки розриву умов договору про таку «Дружбу…», «посмєв» дружити ще з кимось без такого узгодження.
 
     Чомусь одразу пригадалось анекдотичне «А давай дружити проти…»friends. Це так по совковому, коли «всьо прогрєссівнає чєлавєчество, в єдіном поривє, нєгодуєт протів дєйствій…». І не важливо, що у КНДР люди мерли з голоду, плювати, що у НДР народ бажав вільно пересуватись на інший бік Берлінської стіни, головне, щоб єдиною сім’єю бути проти «імпєріалістічєскіх» чи інших проявів. Я тільки не помітив, коли це Німеччина, чи Франція з Великобританією, та, власне, весь ЄС став запеклим ворогом для Росії.
 
    Виходячи з викладеного ОГОЛОШУЮ!!!Attention
 
     Тема сьогоднішнього Сльому «Крєпкая дружба протів…». Неважливо чия і проти кого. Хоч Звєроящєра Іі з Синьоглазкою проти Стефи,biggrin головне щоб висувалась претензія типу
«Мурка, что ж ты сука,
На простынках белых
Ночью мне клялася
В истинной любви…»
© З репертуару Віллі Токарєва.
278385
     Бажаю успіхів!
 
     Вимушений нагадати правила.Attention
Девіз конкурсу:
Зранку — на ДУРДОМІ, ввечері - в кожному домі
 
1. Предмет змагання - написання сатиричного (!!!) вірша на актуальну тему.
2. Тема обирається серед найбільш актуальних (бажано - неоднозначних) подій тижня ведучим щосередиblush2, або напередодні ввечері.
3. Після оприлюднення теми учасники мають можливість працювати два дні: середа-четвер та вечір і ніч напередодні. Підсумки підводяться у п'ятницю зранку (якщо зможе підвестися ведучий).
4. Обсяг конкурсного вірша - не більше тисячі ста двадцяти п'яти строф (все одно ніхто не читає ці правила).
5. Кількість конкурсних віршів не обмежується, але бажано не менше одного.
6. Переможець виводиться з кількості кліків "згоден" під конкретним постом (опція "не згоден" до уваги не береться).
За однакової кількості голосів, перемагає вірш, котрий викладався пізніше.
7. Переможець, як уже говорилося, отримує титул кращого Слемака і має проводити наступний конкурс.
Тобто в середу він раненько встає, викладає ІМХО з назвою "Сльом", в якому містяться ось ці правила і тема.
8. Ведучий НЕ МАЄ ПРАВА викладати конкурсні вірші ( але  їдкі коменти — може).

     В першу чергу бажаю успіхів нашим «гуманітаріям», що не входять до ОІУ. Це щоб колега ОлексаБ.Ц. помітив...
 
     Ну і для «затравки» даю музичний супровід.

 
© инженегр [04.09.2013] | Переглядів: 3430
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.3/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook