пароль
пам’ятати
[uk] ru

Звернення


Звернення
      Брати і сестри! Нам конче потрібно встановити свої закони спілкування на українських форумах інтернету! Найкраща частина наших громадян збирається саме тут і абсолютно не зрозуміло чому ми дозволяємо всяким русофілам і українофобам панувати на наших форумах. Як багаторічний учасник дискусій хочу дати вам кілька порад як встановити на форумі спілкування з українським духом і мовою.
 
      В боротьбі з нашим спільним ворогом пасують всі методи без винятку. Тому перш за все ви повинні уважно придивлятися до людей, з якими ви спілкуєтесь. По перше визначіть для себе коло людей які спілкуються рідною українською мовою і для яких Україна, її мова, історія і її велич понад усе! Ці форумчани повинні стати вашими побратимами в боротьбі за панування на теренах інтернету! Форумчани які начебто поділяють ваші погляди, але не говорять і не пишуть рідною мовою, посилаючись на лінощі, звичку, або незнання рідної мови, можуть бути на першому етапі непоганими супутниками. З часом вони, або зрозуміють і приймуть ваші правила і перейдуть на спілкування українською, або будуть виведені за коло справжніх українців.
 
      Далі слід дотримуватись всього кількох нескладних принципів. Друзям-усе, ворогам-нічого!
Підтримувати своє коло в будь-яких суперечках. Ви повинні переконати свій форум або сайт що ви і є більшість і саме ви формуєте тут правила поведінки, виробляєте єдино вірний погляд на життя, політику, історію і майбутнє України і задаєте тон, навіть якщо формально вас менше, ваші згуртовані дії зможуть протистояти роз'єднаним форумчанам які сповідують так звану індивідуальну точку зору. Дуже скоро всі будуть вважати, що вас більше і багато з них підкоряться вам за звичкою підкорятися або з боязні суперечок адже бути не одному завжди легше. Не бійтеся відстоювати своє, не бійтеся здатися грубим, бо ви боретеся за свої переконання і це дає вам право на нестриманість! Дуже швидко ви з цього різномастого болота українофобів, москалів, пердунців та іншої сволоти зможете виділити тих хто досить нахабно відстоює свою точку зору і не злякався грубощів і колективної обструкції. Таких форумчан слід ізолювати будь що. Якщо на форумі передбачені бани то вони повинні потрапляти туди якомога частіше. Викликайте їх на грубість, ображайте якомога частіше, якщо попався стійкий примірник і спровокувати його не вдалося, ображайте близьку йому за духом форумчанку жіночої статі, як правило це спрацьовує. При цьому ні в якому разі не дозволяйте їм діяти так само як ви. Соромте їх за будь-який випад, особливо в бік жінок, нагадуйте про їх хамство якомога частіше, у решти повинно скластися стійке переконання що ваш опонент хам і тоді ваша подальша грубість на його адресу буде цілком природня. Також якщо правила які діють на форумі вас не влаштовують ви повинні згуртовано змусити модератора їх виправити бо так потім буде простіше змусити його зробити обов'язковим спілкування українською мовою.
 
      Також високі оцінки повинні отримувати лише статті, написані рідною мовою, бо цей сайт виглядає зовсім прокацапським і мені соромно за вас друзі. Якщо ви прислухаєтеся до моїх порад, то мине місяць і ви не впізнаєте цей сайт. Друзі, попереду нас чекає боротьба і ми повинні бути до неї готові вже зараз!
 
      «Об’єднаймося ж брати мої!»
© Nova [31.08.2013] | Переглядів: 973

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати