пароль
пам’ятати
[uk] ru

Скандальний суддя Ігор Зварич рішуче спростовує спростування власного інтерв’ю


Скандальний суддя Ігор Зварич рішуче спростовує спростування власного інтерв’ю
Колишній Голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич рішуче спростовує інформацію, розміщену деякими інтернет-ЗМІ з посиланням на його прес-секретаря, щодо фальсифікації його інтерв’ю різним виданням, у тому числі – інтернет-сайту Vlasti.net.
 
«Рішуче заявляю, що повідомлення так званого «мого прес-секретаря» - фальшивка, тому що в мене немає і ніколи не було прес-секретаря. Більше того, у цьому повідомленні не вказано прізвище цієї особи, а отже, воно є анонімним» - заявив Ігор Зварич.
 
Екс-суддя також підкреслив, що називає цю анонімну заяву брудною спекуляцією, направленою на позбавлення його можливості спілкування із зовнішнім світом.
 
«Після опублікування мого інтерв’ю, в якому згадується Голова київського окружного адміністративного суду Олег Бачун, через керівництво СІЗО на мене здійснюється тиск. Мені погрожують посиленням режиму утримання, погрожують навіть позбавленням телевізора. Я впевнений, що ці репресії проти мене  спровоковані самим Олегом Бачуном, який дуже зацікавлений у тому, щоб Ігор зварич знаходився у тюрмі і не міг навіть слова сказати з-за гратів» - підкреслив Зварич.
 
Він також заявив, що Олег Бачун організував спеціальну операцію з його дискредитації: «Ця особа через адміністрацію СІЗО організовує тиск на мене. Крім того, сам він фальсифікує слідство і робить все для того, щоб невинна людина Ігор Зварич перебувала у тюрмі, хоча насправді у слідства мало би виникнути набагато більше питань саме до Олега Бачуна, ніж до мене» - повідомив Ігор Зварич.
 
Як відомо, 22 жовтня було опубліковано інтерв’ю Ігоря Зварича, в якому він вказує на злочинні дії, вчинені Головою Окружного адміністративного суду м.Києва Олегом Бачуном.
 
27 жовтня анонімна особа, що назвала себе прес-секретарем Ігоря Зварича, опублікувала від його імені спростування цього інтерв’ю. У так званому «спростуванні» ім’я Олега Бачуна згадується три рази.
Ігор Гуляйко [28.10.2009] | Переглядів: 2032

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/8

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook