для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Прості речі


Прості речі
От уявіть собі: йдете ви собі по вулиці, думаєте про щось своє, а тут якась собака з-під плоту: Гав-гав-гав, та так, аж зубами клацяє і лапами загрібає від злості, що дістати до вас не може. І аж хвостом по землі стукає.
Жаль собаку. Значить, не в порядку щось в житті у неї. Моя собака так себе не поводить.
От бачу, що інколи комусь дуже кортить вчепитися в мене, наколоти на булавку і класифікувати, як метелика, чи гусінь якусь. Хочуть знати - комуніст я, чи соціаліст, як вони самі, чи може націоналіст, як деякі. А я просто йду по вулиці, дивлюся на об"єктивну реальність і думаю. І що в ній бачу, про те й співаю. Все просто.
 
Кажу, що Юльчина карта бита, то тому, що на політику Юля не впливає. Не виносить політичних рішень, не збирає тисячних натовпів, не очолює нічого і нікого і проповідей нікому не читає. Останнє її послання народу через  газету "Лівий берег" взагалі викликав тільки здивування. Навіть самим вірянам - юлефанам ніяково стало. То вони знайшли цапа Соню Кошкіну, яку звинуватили в фальсифікації.
 
Так званій Об"єднаній опозиції політичних клоунів, які за гроші оплачують свої мітингові виступи, Юля теж непотрібна. Бо в них питання стоїть, хто кого перехитрить і в дамки попаде. А ближче до фінішу, то вони про неї взагалі забудуть, не до неї тоді буде.
 
Кличко у Львові показав себе звявою виставлятися кандидатом на виборах Президента. Що двоє інших тільки роти пороззявляли і вухами по плечах заляскали. Значить, єдиного кандидата не буде, не чекайте і не будуйте ілюзій. Довіра до "ОО" збільшилась від цього? І тут Юля не дотягнулася, не вплинула на хід подій, не відвернула народної депресії від споглядання на ці тарганячі біга.
 
Але апологети ЮВТ цього в упор не хочуть бачити. Вони бачать не об"єктивну реальність, а туман своїх фантазій. -От, вийде вона в п"ятнадцятому році, вона вам покаже... Раніше казали, що в тринадцятому. Та це ж тільки фантазії. А чому вона має вийти, якщо Янукович не збирається нікуди йти? Тому краще дивитися правді у вічі, а не видавати навіть і дуже бажане за дійсне. Бо дійсність поки говорить зовсім про інше.
 
Чому жаль собаку? Тому, що життя у неї таке собаче. І невлаштоване воно у неї і дітися їй нікуди і знає вона, що й виправити нічого не зможе. От тому і гавкає. А хтось по вулиці йде.
 
Багато пишуть тіліхенти і все плани будують. Думають,  що комусь те читати цікаво. Великими народними  просвітниками себе носять. А воно лише ще одна ілюзія. Жаль собаку.
Знов скажуть, що я під опозицію копаю. І тишком замінусують. Ну й нехай. Якщо нічого сказати, коли немає прийнятних аргументів, то або гавкати, або мінусувати. Більше й нічого.
 
Питаю Цетраціпоку, не знаю, чи правильно, але навіть язика можна скрутити, поки вимовиш, то нехай звиняє, чому нічого прогнозувати за майбутнє України не хоче, а тільки фотографії тулить, як Кролеґ гроші роздає. А він ніяк борщу не наїсться, не хоче нічого казати, та й що він може сказати... А на фото там й інших супротивників видно; і Соболєв і Кириленко і Яворівський, та ще там хтось. Вони що, не знають про ті гроші, не відають нічого? То куди їх класифікувати, до метеликів, чи до гусені?
 
То яка ж це опозиція, дута вона, несправжня, фіктивна. І як же вони думають вибори вигравати, коли люди бачать, хто такі вони насправді є. Що це клоунада тільки, балаган для дурнів. Що немає ні правди за ними, ні ідеї якоїсь. Вони вже народ закупляють подушно, статистів для своєї клоунади. Хто тут про совість, та порядність говорити буде. От такою вона буде в них, коли б до влади прийшли. Тільки купувати вже будуть за мільйони. А де купують, там і продають. То що там за всі вони однаковість казали, ніхто не пам"ятає?
 
А народ вже й слухати ту галіматью їхню не хоче добровільно. Не дурний же, бачить що по чому і звідки ноги ростуть. То як же їх не критикувати, тут плюватися вже потрібно, та плакати гіркими слізьми, а не плани будувати. Які ж тут вже плани. От так іду собі по вулиці, та й думаю своє. А собака гавкає, та гавкає.
 
                                                                          ***
 

Лінк надав Vital_D 28.08.2013 17:27:24

http://vocv.at.ua/news/2012-10-20-194
© Uatumbai [28.08.2013] | Переглядів: 2246

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.7/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook