пароль
пам’ятати
[uk] ru

Відповідь Канарісу


Відповідь Канарісу
   Ох і розізлив мене останній опус Канаріса. Знайшов з чим порівнювати: де ми і де Грузія.
 
   Перша думка,яка промайнула - Ну невже він такий утопіст? Де він бачить в осяжному майбутньому України кандидата з такою програмою? То щож тоді всім взагалі не ходити на вибори?
   Друга думка була - Ні він не такий дурний, щоб пропонувати таке. Що ж тоді? Що робити?
   Відповідь народилась після одного з коментів: там також наводився приклад Скандинавії,правда не уточнили в якій з країн це відбувалось :
    -  в Швеції ,де депутати парламенту живуть у гуртожитку та на весь парламент мають декілька авто ,на яких їздять по-черзі
    - чи в Норвегії де депутати їздять на роверах на роботу.
  От вам і відповідь на те коли в нас в Україні буде кандидат з такою як в Грузії програмою або громадяни проголосують за підвищення податків як в Скандинавії - тоді коли вони будуть знати ,що податки підуть на лікарні ,школи та армію, а не на авто,квартири та відпочинок і так не дуже бідних депутатів та чергову резиденцію президента.
   Правда щодо Грузії ситуація  ,думаю , не однозначна . Подивіться ,як місцеві феодали докладають зусиль на повалення Саакашвілі. Ладні навіть до Россії податися,аби не втрачати латифундії.
   Але повернемось до України. Що ж робити нам зараз , нами тим хто розуміє ,що жодного серед претендентів в президенти не має такого хто зміг би зробити в Україні Скандинавію? Не ходити на вибори? Проголосувати проти всіх? Чи закохатися в якогось з кандидатів та знову потім в розчарування втрачати сенс існування?
    Кожен вибере для себе прийнятний шлях і з отриманого результату буде видно наскільки наше суспільство дозріло до певних змін.
    Нажаль іншого шляху у нас немає ніж кожен день створювати громадянське суспільство , яке колись народить і гідного кандидата і свідомих громадян. Це буде не скоро. Не хочеться повторювати вже досить заяложену думку про 40 біблейських років,але іншого шляху , ніж дочекатись поки піде останній ,хто пам'ятає радянське рабство у нас не має. Я розумію ,що з огляду на вік , мені навряд чи вдасться це побачити. Хотілось би ,зрозуміло, щоб це відбулось якось скоріше ,але революційний шлях тут не можливий ,тільки еволюційний. Суспільство має дозріти до певних змін ,а аналіз стану думок навіть такої продвинутої частини суспільства, як інтернетспільнота. Кількість брудної бидляцкої лайки в коментах доводить ,що кількість люмпену в нашій країні значна , а саме люмпен визначає ступінь розвитку громадянської свідомості суспільства.
   Тому хочу звернутись до Канаріса ( до речі цікаво дізнатись,хо пише під цим псевдо), Коробової та інших талановитих журналістів : пишіть ,пишіть більше ,пишіть ядучіще ,пишіть зліше. Тільки примушуючи думати. аналізувати можна змінити свідомість громадян. Радянський Союз розвалило не ЦРУ ,а розмови на кухнях та статті саміздату. Має створитися критична масса інакомислія для того щоб почала змінюватись свідомість.
  Пишіть браття пишіть!!!
  
Іріна [28.10.2009] | Переглядів: 1930

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.6/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook