пароль
пам’ятати
[uk] ru

Є ПИТАННЯ


Є ПИТАННЯ
Недавно на Х Світовому конгресі українців у Львові виступив Юрій Луценко: http://www.pravda.com.ua/articles/2013/08/21/6996401/
Ну й що, скажете, виступив то й виступив. Що тут такого особливого?
 
Проте виникли в мене деякі пИтання, так би мовити. Ось Юрій доволі цікаво висловився:
«Так, я усвідомлюю, що у нас з владою різні інтереси в євроінтеграційному процесі.
Для нас це юридичний стоп-кран для Російської імперії та перехід до правового характеру держави з гарантіями прав людини і нації.
Для Януковича - це дах для сімейного бізнесу від апетитів Кремля.
Чи повинна давати такий "дах" українській кримінальній владі Європа?
На моє глибоке переконання - ТАК. Бо Угоду ЄС підписує не з Януковичем, а з Україною. Януковичі – скоро підуть. А ось Україна назавжди повернеться до свого європейського дому.»
 
Так все таки - чи повинна давати такий "дах" українській кримінальній владі Європа? Я вважаю – НІ! Позаяк це означатиме тільки одне – Європу цілком влаштовує нинішній режим в Україні (владою назвати язик не повертається) і «правильні пацани» і далі будуть, так би мовити, закручувати гайки.  І Януковичі не підуть. Ні скоро, ні в середньостроковій перспективі. Приклади? Прошу дуже! Про такий населений пункт як Врадієвка чули? Так ось, вчора і позавчора місцеві мєнти по звірячому віддубасили обох місцевих жителів. До важких травм. Одного двічі! Ну, і як ми розуміємо, ніяких наслідків для тих мєнтів (не підберу пристойних слів для епітетів!) НЕ Б-У-Д-Е !!!
 
І чому це нам вже третій десяток літ Європа пропонує тільки лиш асоційоване членство, а не повноправне членство, як, до прикладу Румунії і Болгарії, які навіть зараз, після вступу в ЄС, набагато бідніші від України, а до їхньої корупції нашим «правильним пацанам» ще тягнутись і тягнутись? І, взагалі, чому ніде не опублікований текст майбутньої угоди? Що, це такий вже надсекретний дИкумент, що…? Цікаво було би почитати його. Цікаво однак…
 
Ще один дуже цікавий його вислів: «(Краще дозволити раз в рік гейпаради, ніж щодня чекати російських танків, як у Грузії 2008 року)». Так, російські танки, виготовлені на Харківському заводі ім.Малишева, нам дійсно тут не потрібні, але гей-паради нам теж ні до чого. Невже вельмишановний пан Юрій не розуміє, що ті всі ЛГБТ неприйнятні нашим людям (менталітет!!!) в основній своїй масі. І це ні для кого не секрет… Це було моє друге пИтання.
 
Третє пИтання: «Тому треба не тільки зробити європейський вибір у 2013 році, а й закріпити його перемогою демократичного кандидата на президентських виборах 2015 року.»
 
Добре, з європейським вибором будемо рахувати, що майже все ясно і зрозуміло, окрім того, на яких умовах Європа пропонує нам «вступити» (сувора таємниця!), проте чого це ми маємо чекати кінця 2015 року, два з половиною роки? Хто це нам такі терміни встановив? Яка така ВИЩА СИЛА? А як прожити простим людям цих два з половиною роки? Як, пане Юрій, прожити пенсіонерці, яка понад сорок років пропрацювала в три зміни на станку на бавовняно-паперовому комбінаті, тепер має пенсію менше тисячі ГВН, і з них вона змушена сплачувати коло 400 ГВН тільки за житлово-комунальні послуги? А за які ж такі ГВН вона ще має купити ліки, хліб і іноді, зрідка, пакетик молока? Розмір її «пенсії» (без лапок аж ніяк!) стоїть на місці, а ціни на все ростуть, як на дрождях…
Невже в нашому бюджеті недостатньо коштів, щоб таким людям, які все життя чесно і добросовісно працювали, забезпечити пристойні пенсії. НЕ ВІРЮ!!!
Що, ці люди не заробили, а тридцяти-сорокалітні депутати чи тридцяти восьми літній міліціонер-пенсіонер заробили від п’яти до двадцяти п’яти і більше тисяч ГВН?
 
Ось ще цитата: «Різниця партійних поглядів і окремих лідерів стане важливою у новій демократичній Україні. Зараз для правлячих гангстерів всі ми, опозиціонери, - партизани. І треба не грати в партійні ігри, а об'єднуватися в спільну команду під спільну мету. Зневіра суспільства як психологічний наслідок поразки Майдану 2004 року, має бути подолана саме об'єднавчими процесами з оприлюдненням Плану спільних дій.
Така робота має будуватися на трьох китах:
ДЕКОМУНІЗАЦІЇ СВІДОМОСТІ
ДЕОЛІГАРХІЗАЦІЇ ПОЛІТИКИ
ДЕКРИМІНАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ
Єдиний кандидат - єдина команда - програма євроремонту - це алгоритм перемоги нової України.»
 
Абсолютно вірно!!! Я, як і переважна більшість пересічних українців, голосую за це обома руками і ногами! Тільки ось, вельмишановний пане Юрій, ЯК? КОНКРЕТНО – ЯК?
І ХТО ЦЕЙ ПРОЦЕС   Н – А – К  - І – Н – Е – Ц – Ь   ОЧОЛИТЬ? Особисто мені наразі зовсім не ясно.
Отож бо і воно.
Це було моє останнє пИтання. Четверте.
 
P.S. Враховуючи, що ДД – доволі відомий, «розкручений» сайт, вважаю свій пост відкритим листом до Юрія Луценко. Сподіваюсь на відповідь.
 
З повагою
В.Ф.Максименко
© MVF [23.08.2013] | Переглядів: 2124

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.8/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати