пароль
пам’ятати
[uk] ru

Щось на зразок оголошення


Щось на зразок оголошення
Усі люди поділяються на розумово розвинутих та на розумово відсталих.
З іншого боку, усі люди поділяються на порядних та непорядних.
Таким чином, якщо враховувати обидві названі якості, то усі люди поділяються на:
 
1. розумово розвинуті й порядні;
2. розумово розвинуті, але непорядні;
3. розумово відсталі, але порядні;
4. розумово відсталі й непорядні.

 
Мені невідомо, як вважаєте ви, але особисто я вважаю припустимим для себе, щоб мною керувала ЛИШЕ така людина, яка належить до 1-ї категорії. Тобто я згоден з тим, щоби при владі були ЛИШЕ люди розумово розвинуті й порядні. Й НІКОГО БІЛЬШЕ утримувати я НЕ ЗГОДЕН!!! Але чи є там такі? Ні, там таких НЕМАЄ. Чому? А тому, що закони, згідно з якими формуються наші органи влади, творять великі перешкоди людям з 1-ї категорії, але більш-менш лояльні до усіх інших претендентів на владу (аби в них були гроші та "корисні" зв'язки). Тобто ці закони - ВОРОЖІ для мене (й не тільки для мене...).
 
Таким чином, якщо хтось, так само як і я, вважає за необхідне кардинально змінити "обличчя" нашої влади, то починати потрібно не з обговорення Василя чи Петра, що бажають стати владою (вони ВЖЕ є покидьками, якщо бажають стати владою за СЬОГОДНІШНІМИ правилами, а якщо хтось не здатен зрозуміти, чому я так кажу, то, шановні, йдіть до школи, але не лізьте зі своїми "мізками" туди, де ніц нічого не петраєте). Починати потрібно з обговорення тих шляхів, якими можна спочатку викинути ВОРОЖІ закони, потім прийняти ДРУЖНІ закони, потОму - обговорювати, кого можна делегувати у владу згідно з НОВИМИ правилами, й лише потім - зформувати нову владу (по суті - нову державу). Ось коли буде логічним обговорювати Степанів та Іванів, їх придатність чи непридатність до влади, й т.ін. Комусь сказане занадто складне для розуміння? Співчуваю, але допомогти нічим не можу.
 
В той же час, НЕ вірю, що ВСІМ складно зрозуміти наведене, а отже, відгукніться, будь ласка, ті, хто ЦІЛКОМ розуміє, про що йдеться, чому йдеться саме так, погоджується з усім цим, але не погоджується надалі перебувати у стаді баранів.

© Vital_D [20.08.2013] | Переглядів: 3461

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook