пароль
пам’ятати
[uk] ru

Цікава країна Україна!


Цікава країна Україна!
Юля два роки ув'язнена, а Межигорський хан не злазить з золотого трону .. Шаг вліво, шаг вправо - міняй шаровари.
 
Є, є від чого діареяти .. З радіоактивного моря сунуть важкі хмари .. Північний вітер гонить їх .. Хмари маскують бойові порядки гусиної зграї що із свистом шугає  понад хмарами як раз межі гори .. Ротний капітан Вітібський не зводячи очей з поплавка ще дужче стискає порепаними губами  "Біломор". Старшина Махоркін не витримує напруги і гукає в рупор "Гуси-гуси!". "Га-га-га!" - відповідають гуси, шо на арамейській мові означає "пішов нах!"
"Старшіна, нє дразні гусєй" - радить ротний. "Єщьо обосрутся над обєктом" ..
 
Шота Азарич не згадує папірєдніків. У мене складається таке враження, шо він крадькома  приміряє перед дзеркалом відомий всьому бомонду помаранчовий шалик ..
 
От особисто я не здивувався б, якби їхній Нікола Янович вступив в тайную діловую связь із нашою Юлією Володіміровною. Звичайно, що я куди там нє профєсіонал, але мені здається, що у міцних хазяйствєннікав складається все напрочуд хєрово. Всякі маленькі нюансики на це вказують. Скажімо, відключили нам гарячу воду. Ну, с кєм ні буває. Сказали, шо тіпа граждані любімиї, діко сожалєїм, але на дві нідєлі .. Тока на дві! І от дві нідєлі спливли, а в крані тихо, як в українську ніч.
Та кажу ж - нічого дивного, що відключили, але такого не бувало, щоб не встигали, бо вказують же термін із запасом.
 
І зразу ж виникає підозра, що відключать на додачу ще й холодну. Чомусь у це вірю. Поки що не вірю, що на додачу відключать і електрику ..
 
Отже, якби то я був Ніколою Яновичем, то став би лобіювати визволення Юлії Володимирівни і складання з нею договору про дружбу і взаємопоміч, особліво пєрєд ліцом старших товаріщів з Москви і перішкод у стосунках з ніпанятною Ївропою. Бо донецькі люди як для Ївропи, то дикі, а як для Росії, то не на стільки. А універсальна Юлія Володимирівна могла б їх всіх врятувати. І вийшло б так, як гукали 9 років тому на Майдані: "Схід і Захід разом!". Ну, хоча б років на два.
 
Бо Юлія Володимирівна, як жіночка з розумом, мабуть вже погодилась, що у дурковатих помаранчових взяти владу і міцно тримати все одно не вийде .. Отже, тре шукати консєнсусу. Із урахуванням потреб народу у певних жервоприношеннях. З десяток казлов треба буде показово попресувати, шоб ні мєшалі нам жіть.
 
Ну, і звичайно, провести повзучу люстрацію. І амністію. Разом із капіталами.
 
І - вперед! Напрямок - цивілізація! Відчиняй ворота ширше, бо вже наближаються полчіща інвестицій.
 
durdom
 

 
© Карт [14.08.2013] | Переглядів: 1531

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.8/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook