для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коперфільди


Коперфільди
А гарно отой Мельник утнув! Красиво здимів, незважаючи на браслет! Тепер бійці правопорядку, наморщуючи лоби, поясняють, що браслет отой, мабуть, на пляшку вдягли... А що ж то за "запобіжний засіб" такий, що не запобігає? Прямо тобі не браслет, а китайський презерватив: результат такий же, тільки коштує дешевше. Чому ніхто із бійців за злочинність не отримав хоч хріновенької догани? Чому не відгріб по повній отой, що зробив такий гарний шахер-махер із тим непотрібом, що "браслетами" зветься?
 
Якщо ж розібратися, то про що взагалі мова? Ну, працював собі свій пацан. Діток правильно вчив, робив із несвідомої дітвори пацанів канкрєтних. Їм він, природжений педагог, пояснював на живих прикладах реалії нашого життя. Хочеш вчитися? Плати, це не хабар, а інвестиція у безбідне майбутнє. Вивчитеся, дітки, то й вам заноситимуть. Ви ж не хто попало, а стоятимете на сторожі економічної безпеки держави! Так що матимете право. Коли довчитеся.
 
Р-раз - і вже звичайнісінький хабар перетворюється в символ, в елемент ідеології. "Занеси - й спи спокійно!" - ось девіз, що потроху посідає відчутне місце у свідомості пересічного посполитого...
 
Хіба не фокус?
 
А це, мабуть, на заміну своєму пацанові з’явився хтось ще більше свій. Тому й арешт. Ну а щез - тому, що усе ж таки свій. І отримав "добро" на фокус із зникненням. І скільком людям робота є! Усі, кому не ліньки, гадають, як щез та коли з’явиться. А що думати? У Москві з’явиться, не він перший, не він останній...
 
А на іллюзіоністах у нас уся держава тримається... Он-де один герой, завдяки котрому в нашій лексиці з’явилося дієслово "обхюндаїти"... Чули, поляки собі швидкісні поїзди купили? Тільки, по-перше, справді швидкісні, а по-друге, 20 поїздів дешевше, ніж ми 10. Ну ясен пень, не ми купували, а досвідчений Коперфільдів... мабуть, що татусь, бо за рівнем жадібності й нахабства це не може бути банальним копіюванням.
 
Ну свій же пацан... От аби Луценко отак купив би!!! Сидів би до другого пришестя! І не Юлька, гадство... Пожиттєво б Родька впаяв зміюці!
 
Ну, про дороги не будемо: дивлючись на наші дороги, містер Коперфілд, мабуть, кривавими сльозами вмивається: ну як вони можуть?! Ось руїна, що зветься дорогою, смотрітє здєсь, смотрітє там... грошей нема!
 
Аплодисменти...
 
А ось знову міст Кирпи урочисто відкривали... Вже вшосте, чи що... Чи не сам міст, а під’їздні шляхи якісь? А роботяги із транспарантами вийшли, мовляв, "робота - зарплатня = невільництво". Воно- то так, але це простий та старий як світ будівничий фокус. А якщо виконав його свій пацан, то він аж ніяк не злочинець, а взагалі престидижітатор. От!
 
Знову трохи про Коперфільдів із внутрішніх органів. Не втримаюся, бо сам дивився на оті фокуси. Приїздить, скажімо, машина якогось працівника районного ВБЕЗу на автосервіс. Дивишся на оту машину, та й думку гадаєш: якщо від його зарплати та й відняти отой наш вбогий "споживчий кошик", то скільки десятилітть на таку таратайку збирати треба? А вилазить із неї... ну й що, що шмаркач, зате при власті! Й виявляється, що треба йому зробити оце, пофарбувати оте й прикрутити ще щось. Це без черги, без оплати праці, добре, як хоч щось заплатять за якісь деталі. А можуть і не сплатити. І спробуй не відремонтуй, не пофарбуй чи не прикрути! Працювати не дадуть, будь спок.
 
Ви що, думаєте, що оці жевжики й є першими коррупціонерами, що завдяки саме їм творяться оті економічні злочини? Ні, це вони просто демонструють, що таке здирництво та коррупція, для нашої з вами освіти. Благодєтєлі, щоб вони всралися на голодний шлунок.
 
Ось так і живемо. Не життя, а суцільний фокус-покус. Який демонструють нам, взявши з нас, в якості гонорару за виступ, усе, що змогли витягти з наших не дуже повних кишень...
 
Невже ми й на самих себе рукою махнули? Невже не набридло? Невже не гидко?...
© Саня электрик [13.08.2013] | Переглядів: 8403

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook