для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Україна Тимошенко. Без ілюзій...


Україна Тимошенко. Без ілюзій...
          Ось і минуло два роки.Скільки було різних "передбачень". Що Юлю забудуть, що вона не зможе більше впливати на політичну ситуацію в Україні, що всі її покинуть...власне, подібні "прогнози" і зараз мусолять різні чаленкі, лещенкі, найеми. Тільки всі вони в "молоко".
          Всі пам'ятають Юлю. Найбільш затяті майже живуть під тюрмою-лікарнею.Її вплив на українську політику мабуть більше, ніж вплив узурпатора Януковича.Всі правові міжнародні угоди, декларації, постанови приймаються з урахуванням фактору Тимошенко, та безпосередньо, з її думкою. Останнім часом, посли іноземних держав та деяки їх керівники, мабуть частіше зустрічаються з Тимошенко, ніж з Януковичем. Ситуація абсурду починає сягати свого апогею.
          І що ж далі? Всі ці міркування, що і як далі буде, здається вже всім набридли. Напрошується підхід "від зворотнього".А саме - Що треба насамперед Україні? Ідеальний, так би мовити, варіант.
          Якщо по пунктах, то вони будуть виглядати приблизно так -
 
         1. Україні треба зберегтися, як державі. Зберегти свою ідентичність, мову, культуру і безумовно, українську націю. Так, окрім держави Україна, ще і українська нація відчуває на собі "любов" східного сусіда, Золотої Орди. Якщо цей сусід втягне Україну в будь-який політичний союз, можна вважати, що вона закінчила своє існування. І, як наслідок, і нація "українці".Шлях до збереження України знаходиться в європейському напрямку розвитку держави.Наскільки інтегруватися до Європи, це вже друге питання.
          2. Зараз в Україні диктаторський режим. Окрім цього він ще може стати повністю фашистським. Узурпатору Януковичу зараз підпорядковані всі гілки влади. Залишилося підпорядкувати собі всі корпорації, а намагання це зробити наявні, і фашизація режиму остаточно утвердиться. Не важко зрозуміти, що таку державу не очікують в Європі. Але Європа не потрібна і Януковичу. Це верховенство права та права людини.А вони ніяк не суміщаються з фашистським, диктаторським режимом. Це крах для нього. В Золоту Орду Янукович також не піде. В першу чергу тому, що там ще більш зубасті та кровожерливі правителі, ніж він сам. І все, що непосильною працею було награбоване, за короткий проміжок часу опиниться за кремлівськими стінами. А сам Янукович, в кращому випадку, переміститься з Межигір'я до трикімнатної хрущовки.В гіршому, - автокатастрофа, діоксин, "інфаркт",..там безліч засобів, як вирішити проблему з непотрібною людиною.
          Тому, ніякого підписання угоди про асоціацію з ЄС не буде. Відповідно, і звільнення Юлії Тимошенко не буде. А провал саміту спишуть на опозицію та на ту же Тимошенко. Не буде і вступу України в ТС.Януковичу життєво необхідно бовтатися між Азіопою та Європою.Тільки в такому випадку він залишиться паханом в концтаборі "Україна", в якому мільйони рабів будуть працювати тільки на нього.
          Підсумовуючи цей пункт, очевидно наступне, - Янукович та Україна, це несумісні речі.Або Україна, в якій нема Януковича, або Янукович та, не держава, а концтабір "Україна".
          3. Для того, щоб Янукович залишився назавжди, треба робити те, що зараз роблять українці, - нічого.Щоб здихатися Януковича, треба провести чесні вибори, або взяти його під білі рученька та викинути на смітник.
          Чесні вибори за участі Януковича неможливі. Можна сказати так, - як тільки Янукович оголосить про свою участь у виборах, і до цих виборів не виникне якійсь тригер, що підніме народ, то він, Янукович, 100%-й їх переможець(в лапках звісно, все буде сфальсифіковано).А він не виникне, ця кодла буде поводити себе дуже обережно.Тимошенко він також до виборів не допустить, про це можна забути.
          Тому, в ідеалі, залишається другий варіант  - політична анігіляція Януковича, або ще якась...Це вже від народа залежить, чи відбудеться взагалі цей варіант. А наш народ чомусь...але це інша тема.
          4. І ось при цьому, ідеальному варіанті, виникає наступне питання, а хто почистить Авгієві(читай Януковичеві) стайні? При всій повазі до Яценюка та Тягнибока, вони цього не зможуть зробити. Причин багато, цей допис для інформованих людей, тому нема сенсу всі їх перераховувати.Ці два політика, це майбутнє України.І щоб це майбутнє сталося, повинна відбутися Україна Тимошенко.Та, по великому рахунку і неозброєним оком видно, що авторитет, особисті якості, досвід Юлії Тимошенко на декілька порядків вище за всіх політиків України, разом взятих.Більше трьох років пройшло після виборів Президента, а ніхто не зміг і близько наблизитися до Юлі. І не дивлячись на вир запевнень, що ось-ось з'явиться якійсь новий, незаплямований, чистий, як сльоза, гравець на політичному полі України, він не з'явився...
          Да, Кличко. Тут нема про що говорити. Це клон Януковича, і його запасний варіант у випадку політичної анігіляції самого Януковича. Але, тоді в нього не буде адміністративного ресурсу, не буде підконтрольних судів, ЦВК, прокуратури, міліції. Будуть тільки гроши від олігархів, комунобандитів та політичного трупа Януковича. Ну, а при його недорікуватості, це буде клоун у всій виборчий кампанії.Тому ніяких шансів на перемогу в нього нема.Скоріше всього, після виборів, він остаточно здується, і як політика, його будуть згадувати в контексті невдалий, недорікуватий, провальний....
          Тому, при ідеальному варіанті, Тимошенко ідеальний наступний Президент України.
 
          Ось такі чотири пункта ідеального варіанту.Якщо стисло, то вони виглядатимуть так -
 
          - Україна в Європі
          - Україна без Януковича
          - вибори без Януковича
          - Юлія Тимошенко Президент України
 
          Ну, і якщо вже вибори без Януковича, то давайте проведемо саме таке опитування, без Януковича.В такому вигляді, опитувань ще не було.
          Воно знаходиться ось тут - Вибори без Януковича.
© маска [06.08.2013] | Переглядів: 5945

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.5/68

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook