для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Цілком таємно


Цілком таємно
Однак молодці в цьому міністерстві. Дуже креативно мислять. Ось обклали вагітних жінок податком. Це у них мабуть йде кампанія по боротьбі з народжуваністю. Завжди оплачували декретну відпустку із соціальних фондів і стаж на час вагітності не переривався. Як прийшли синьожопі, так і заборонили декретний час включати до загального трудового стажу. А тепер, яке вони зробили полегшення жінкам. Зараз чотири місяці декрету будуть вважати страховим стажем... за умови, якщо за нього хто небудь заплатить. Ну хоча б її роботодавець. Ну тепер пологові будинки тримайтеся! Буде такий бебі-бум, що їм мало не здасться.
 
Ось ще одна креативна думка Мінздоха. Оподаткували надходження фізичних осіб з-за кордону. Повністю згоден з Мінздохом, що 0,01% всіх надходжень з-за кордону це дійсно подарунки та їх треба оподатковувати. Але інші, 99,99% перекази заробітчан і податки зі своїх мізерних гастарбайтерських зарплат вони вже сплатили. За що їх так! Звичайно, гастарбайтерів у нас напевно мільйонів п'ять і середня сума пересилки грошей напевно дорівнює 300 євро з людини на місяць. У рік відповідно 3600 євро. Виробляємо нескладні математичні дії і виходить, що в країну в рік надходить приблизно 18 000 000 000 євро або доларів. Це за умови що всі користуються поштою. Але поштою користуються не всі і через легальні канали надходить приблизно 6-8 мільярдів євро. Як на таку суму не накласти свою лапу! Ось і Мінздох креативненько спрацював.
 
Але якщо продовжити логічний ланцюжок. Гастарбайтер віддає свої гроші, з яких він вже сплатив податки, у свою сім'ю і за це теж платить податок. А чому ти, або я, заробивши гроші в Україну у вигляді зарплати і сплативши всі податки, коли віддаєш гроші в сім'ю, не платиш податка. Невірно це. Недоробка Мінздоха. Такі деньжищи спливають повз рук! Адже активного населення у нас приблизно мільйонів 15-20. Кожен отримує, навіть якщо мінімальну зарплату, то то десь тисячі півтори гривень на брата виходить! А це взагалі астрономічна сума і якщо з неї ще пару відсоточок взяти за те, що віддаєш гроші в сім'ю, то скільки ще Межгірій і будівництв на мису Айя побудувати можна!
 
Намагаються оподаткувати жриць любові. Щоб вони стали приватними підприємцями, отримували ліцензії і відповідно платили податки. А чому з дружин не беруть податок за надання сексуальних послуг чоловікам! Адже по суті це одне і те ж дійство. Треба, як тільки дівчина побралася, відразу ж автоматично оформити дружину, як приватного підприємця в сфері інтимних послуг. Звичайно з них не можна брати податок за повною ставкою, як з жриць любові з стометрівки, але пільговий, у 50%  від базової ставки можна. Це ще які деньжищи!
 
А податок на зіпсовані продукти! Адже ми всі харчуємося і переводимо добрі продукти вибачте... у лайно! А нас то 45 з шматочком мільйонів! Якщо підрахувати, що людина в середньому з'їдає 1,5 кілограма продуктів в день, по середній вартості гривень 50. Накласти на цю справу невеликий податок, ну скажімо % 1,5. Хто хоробрий, щоб порахувати у скільки це виллється!
 
Але це ще не все! Ми всі платимо податок за користування каналізацією. А за користування очисними спорудами не платимо! А чому одна ставка з усіх за користування каналізацією. Треба ввести по метрове вимір лінії каналізації і чим далі від кінцевої точки викиду каналізації знаходиться той, який виробляє сировину для каналізації, той і більше повинен платити.
 
А ось ще е одна золота копальня для вилучення додаткових доходів у казну нашої багатющої держави. Треба з чоловіків, починаючи з тринадцяти років, стягувати податок на бездітність. Не страшно що він ще не заробляє гроші. Його батьки заробляють і хай платять і так до момента доки дитина не одружиться і не народить дитину. А з жінок те ж саме, але вже податок треба вилучати з 10 років. Адже на сході дівчата виходять заміж у 10 років. Нехай і в нас так буде.
 
Розводи зробити абсолютно вільними і в будь-який час, хоч вночі. Але попередньо заплати неустойку державі за втрачений прибуток у розмірі 10 річної ставки податку за бездітність, а й поточний податок за бездітність теж не скасовується. А також оплати нотаріальні та суднові послуги в розмірі 1000% мінімальної зарплати і все! Ти абсолютно вільний!
 
Треба ввести дуже суворий закон про податок на землю. Адже що виходить, якщо у тебе багато землі, то ти маєш стати жебраком, якщо будеш платитиме  податок. Це невірно. Треба ввести негативну шкалу нарахування податків. Чим менше у тебе землі, тим більше повинен бути податок. А з кількості більше 1000 гектарів, податок взагалі не повинен нараховуватися, а  навпаки. За кожну додаткову 1000 га, отримуєш з державної скарбниці бонус. Це для того, щоб стимулювати вітчизняного виробника. Найголовніший ворог скарбниці держави-це власника 6-10 соток землі. Уявляєте, вони там вирощують неоподатковувані помідори і їдять їх!!! Тим самим завдають колосального збитку фінансовій системі держави. Вони повинні платити найвищу ставку податку.
 
І найголовніше! Позбутися від пільговиків. Скільки ці кровосісі можуть пити з державного бюджету. Навіщо нам потрібні якісь там учасники війни, чорнобильці, інваліди, каліки та інші. Всіх під корінь. Правда деяким треба залишити пільги, вони їх заслужили. Це в першу чергу депутати, міністри, прокурори, але не всі, будемо справедливі, а тільки вища ланка. Залишити потрібно пільги суддям і вищим міліцейським працівникам. Мало того. Треба їм додати спеціальним указом, що всі посади вище згаданих категорій трудівників є наслідними. Тобто, при народженні дитини в даній сім'ї, його вже треба приписувати до певної категорії і щоб він, чи вона, з дитинства звикав користуватися пільгами. Також видати спеціальний указ, який дозволяє мажорам і водіям вищезазначених категорій трудящих, давити своїм автотранспортом всіх роззяв, які блукають на пішохідних переходах. Їм має бути дозволена їзда по тротуарах і по дитячих майданчиках. Ну а те, щоб їм дозволено з дитинства користуватися будь-яким видом вогнепальної чи ракетної зброї, аж до гранатометів, то це само собою зрозуміле.
 
Усі водойми нашої країни закрити для вільного відвідування і встановити плату за користування. А плата за користування пляжем повинна бути така, щоб там могли відпочивати тільки шановані люди. Для інших людей розвісити бігборди з якісно виконаними фотографіями морських і річкових пляжів і додати до них пояснення, що в нашій країні є річки і моря, а також і озера. Щоб народ бачив та радів.
 
А на пенсіонерів треба ввести невеликий, % 15, податок на споживання. А те що виходить, ні за що отримують колосальні гроші і все! Невірно це. Правда податок повинен нараховуватися за обернено геометричній прогресії. Тобто, чим вища пенсія, тим менше податок. А тим шанованим людям, у кого жебрацька пенсія вище 20 000 гривень, треба ще доплачувати певний відсоток. Зазвичай такі пенсії у шановних людей і держава не повинна принижувати шанованих людей. Таким людям необхідно давати дотацію, щоб вони могли гідно дотягнути до наступної пенсії.
 
Ось мої короткі тези. Я сподіваюся, що якщо реалізують все те, що я написав, то країна воскресне і буде так, як написала нещодавно один дуже поважний політик, депутат Верховної Ради, за сумісництвом «золотий голос України» (це на її думку) Вона казала: «У нас в Україні все чудово, всі живуть добре, є тільки один недолік. Не дуже м'яка дорога йде до мене на дачу. Чоловік не може по ній їхати зі швидкістю 160 км / год, як він звик. »
© Tutanhamon [06.08.2013] | Переглядів: 6801

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.3/87

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook