для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЕСПЛ: ЮВТ має бути на волі. Яка наша реакція?


ЕСПЛ: ЮВТ має бути на волі. Яка наша реакція?
Не побачивши на ДД жодної статті на тему НЕзвільнення сьогодні Януковичем ЮВТ, всупереч рішенню ЕСПЛ, я самовільно взяв на себе певні технічні зобов’язки:
 
ще раз привернути увагу товариства до заяви ВО «Батьківщина» і анонсувати вихід спеціальної статті С.Овчаренка (далі – СО):
 
http://svetiteni.com.ua/so-ne-zvilnennya-yulii-timoshenko---shlyakh-do-neo-gulagu-cherez-naivnist-gromadskogo-sprotivu
В цій статті видатний аналітик дає вичерпний аналіз як історії ув’язнення ЮВТ, так і наших з вами перспектив, які нас чекають, якщо ми не визволимо найбільш популярного в народі лідера опозиції. Названі необхідні кроки для початку подолання диктатури.
 
Наведу лише цитату з заяви і посилання на неї.
Заява ВО «Батьківщина»
Сьогодні набуло статусу остаточного рішення ЄСПЛ у справі Тимошенко- виконуйте !
31 липня 2013 року набуло статусу остаточного рішення Європейського суду з прав людини за скаргою Юлії Тимошенко. В своєму рішенні найвища європейська судова інституція встановила, що Юлія Тимошенко була незаконно арештована та незаконно утримувалася під вартою внаслідок суддівського свавілля за політичними мотивами.
Кінець цитати.
http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/vlasenkosergiy/a114171
 
А також я хтів би запропонувати товариству деякі власні думки з наведеного приводу. Ці думки обов’язкові, звісно, лише для мене. Я їх нікому не нав’язую жодним чином, крий Боже. Тим паче, що українцям щось нав’язати здатне тільки ординське телебачення. Та й те – лише на Лівобережжі і тимчасово. Я ж покладатимусь лише на логіку та об’єктивну інформацію. Хто схоче, хай спростує оті сни Вєри Павловни.
 
Отже.
 
Ганебний факт ув’язнення в Україні лідера опозиції є плямою на репутації України. Певним чином – і на репутації українського народу. Точніше, тієї частини народу, яка голосувала за опозицію. Адже ті, хто голосував за Януковича, ПР та КПУ – за тоталітарні секти – не мають політичної репутації. Вони – поза політикою за їхнім власним бажанням. Статисти. То і розмова буде не про них, а про ту частину народу, яка зберігає в душі українські цінності і тим зберігає Україну, як державу. В подальшому я буду звати їх українцями.
 
Очевидно, загально визнаним лідером опозиції має бути най популярний серед лідерів опозиційних партій. Таким лідером є ЮВТ. Яка частина українців визнає її лідерство? Це залежить від контексту і часу. На жаль, ми не маємо жодної чесної соціологічної служби в країні, тому можемо надійно констатувати лише тектонічні зрушення і тільки в якісної формі, як от «зріст», або «зниження». Відтак, треба притримуватися тих даних, які є, а це – виборча статистика, за якою ЮВТ є безперечним лідером опозиції.
 
Не всі українці рівно ставляться до ЮВТ. Наприклад, на ДД ми періодично зустрічаємо дратівні репліки про юльків. Проте, чи заважить їм певна незгода з ЮВТ підтримувати її в другому турі проти Януковича? Годі й відповідати. Отже, лідером має бути саме ЮВТ. Не дарма Янукович ув’язнив зі складу лідерів опозиції саме (і виключно) ЮВТ. Як каже СО, кращі наші оцінувачі – це наші вороги.
 
Чи будуть ті вибори, чи ні, а найкраще консолідувати українців зможе єдиний лідер опозиції. Адже ймовірне скасування виборів януковичами - це теж вибори, на яких з явною перевагою перемогла опозиція. Нокаутом. Той вибір тре буде відстояти. Так само, як і перемогу на не скасованих виборах. Тобто, за любих умов, потрібен єдиний лідер. Виборам (або їхньому скасуванню) має передувати етап висунення спільного лідера: ЮВТ.
Ще питання. Чи може бути для українців прийнятною перемога Януковича? Теж годі відповідати. Але це означає, що вибір українці вже зробили!!
 
Тепер, дві умови:
1. Юля – у в’язниці (це я для тих, хто вже забув);
2. В Україні точиться війна. Холодна поки що. Ціль війни – не захоплення України, бо ініціаторами війни вона вже захоплена. Ціль – знищення всього українського в Україні, бо саме українство, українське стоїть на заваді повному і остаточному пограбуванню країни і повернення у ГУЛАГ її народу (СО).
То Юля – наш військовополонений головнокомандувач (СО) на цій війні.
То логіка привела нас до необхідності консолідуватися навколо ЮВТ всім українцям без винятків. Бо на війні немає художньої напівтіні: тут або «наші», або «вороги».
 
Що з цього випливає:
1. Юля – наш головнокомандувач і, одночасно, ув’язнений Президент України. Вже зараз;
2. Виборці автоматично, дефолтом, довіряють лідерам опозиції виконання зобов’язків президентської влади в умовах війни.
 
Подальше залежить від ситуації. Проте, вже багато разів обговорювалося на всі лади, що треба робити далі – ізоляція державних злодіїв, тимчасовий уряд, підготовка чесних виборів.
Як вже здогадалися най розумові читачі, для реалізації снів Вєри Павловни потрібне не тільки чиєсь палке бажання. Щось ще… І я припускаю, що оце «щось» матиме визначальну роль і є самим вузьким місцем. Тут – без конкретики, бо Павловна те забула.
 
--
Тепер без усіляких снів та психоделій.
 
Виконання рішень ЕСПЛ обов’язкове в Україні. Невиконання робить Януковича загальновизнаним в світі злодієм. Асоціація не підписується, та Януковичу це й не потрібне. Україна – в світової блокаді. Олігархат розуміє, що далі – ТС і вільні місця біля п.Ходорковського, і приймає рішення, як носій пацанської влади в Україні. Януковича шукають з собаками, але не знаходять…
 
Я не наполягаю на деталях. Важливе те, що ЕСПЛ заганяє Януковича у безвихідь. Треба бути готовими. Попкорм заборонити, пусті пляшки реквізувати.
 
Холодного літа, гадаю, не буде.
© Кіт [01.08.2013] | Переглядів: 2086

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook