для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Знамення.


 Знамення.
       Так сталося, що бал правлять неправедні.
       Не нам судити, що в світі добре, а що ні.
       Тисячі років світова спільнота розвивалася, ну і ми, частково совецькі, а потім українські, теж продвигалися вперед з усіма. Продвинулись туди, що.... не дай Боже..
       Нічого не змінилося, Ланецький кляне донецьких, бо ті, ображені Богом люди, обрали йому Верховного керівника, якого він визнає, чи не визнає, зараз те не так і важно.  Отакої.. одна область  вирішила все за всіх.  А пани Ющенки, Литвини, Морози, Кравчуки та інші, так звані поліцаї та….(не знаходжу відповідних епітетів) звідки взялися? На Вашому боці лінії, пане Ланецький, хай їм грець. А зараз по всій Украйні хто керує? У всіх областях ті ж самі поліцаї, один кращий за іншого. Теж географічно? -Та ні, пане, політично. Зрадників у всі часи вистачало, аби жерти давали.. Так що лінія Ланецького геть не географічна,маю надію, що мене підтримає Амі-Гато.
     Річ не  об тім. Зараз усі канали ТБ та радіо, інтернет: «Вбили, зґвалтували, стріляли, неправедно звинуватили, засудили, посадили, рейдери(хто такі?) відібрали власність, журналістів побили, ДТП за участі "мажорів" та можновладців,  заборонили мирні зібрання та протести. Куди далі? Нікуди. Чому? Тому що все це свавілля продуктує той Хряк, якого Ланецький приписує вибіру однієї області.
    Усі українці заклякли, опозиція бездійова, бо приклад ЮВТ показує, що Хряк лютує, незважаючи на Конституцію та Закони.
    Так до чого це я?  Був колись такий пан, якого звали  Чарльз Лінч.  Так ось, коли Конституція та Закони не працювали, правосуддя було неправедним, він закликав і діяв в інтересах громади. Тоді це було набагато простіше. Впіймали, облили смолою та в пір*ях обваляли. А ще було-вішали та палили. Так становилося громадянське суспільство. І з того  писали Конституції.
      Що було раніше, курка чи яйце? Виходить, раніше була дія супротив узурпаторів, потім це закріпляли в Законах..
      Не буду згадувати наших пращурів козаків…винищили їх, хоч і славетні вояки були, але нагадаю усім про відважних воїнів ОУН-УПА. Як вони діяли? Не здавалися ні нацистам,  ні «НКВД»стам, намагалися вибороти незалежність України ціною свого життя..Їхнім гаслом було: "УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!". Ви думаєте вони тільки для себе цього бажали? Ні, пані та панове- для нас, нащадків. Вони бачили нас вільними та щасливими, за що і життя своє......для нас.
       Зараз часи криївок та схронів минули. А що з нами сталося, з  українцями?
Ще великий Тарас писав:
Аж страх погано
У тім хорошому селі.
Чорніше чорної землі
Блукають люди, повсихали
Сади зелені, погнили
Біленькі хати, повалялись,
Стави бур’яном поросли.
Село неначе погоріло,
Неначе люде подуріли,
Німі на панщину ідуть
І діточок своїх ведуть!..
      
      До великих можновладців нам не дотягнутися, якщо хто зважає на вибори- їх не буде.  Суди Хряка  все вирішать, як йому потрібно буде.
1. Потрібен сайт, де кожен зможе розмістити інформацію про дії неправедних правосудників, включаючи ФІП, адресу проживання та інфо про засоби пересування та всі дані про всіх родичів.
2. Потрібні воля та дії громадянського суспільства по відношенню до правників Хряка. Якщо до них не дотягнутися, повинні страждати  їх майно (авто, будинки, "дачі") та  родичі. Чому родичі? -А хряки  переймаються  тим, що від них потерпає переважна більшість українців та їх родини? Наші родини, браття та сестри!
        Співітчизники! В умовах диктатури ми повинні стати єдиною родиною, незважаючи ні на що. Любиш Україну, бажаєш, щоб ти,  твої діти та онуки жили в цій країні як люди? - Борімося за наше майбутнє!
        Кожен наступний із, так званих,  правників, напевно, потім задумається..як жити далі...
        Якщо не діє Конституція, то хай діє принцип Таліона— «правовий принцип, за яким в разі нанесення якоїсь шкоди винуватцю завдають таку саму шкоду. Класичним прикладом таліону є біблійне «око за око, зуб за зуб». Таліон характерний для різноманітних примітивних систем права. Він позірнологічний та справедливий тож користувався неабиякою популярністю в давнину, а в масовій свідомості часто вважається правильним і досі.» Вікіпедія, так її. Але як про нас:   "Таліон характерний для різноманітних примітивних систем права."
         Бажано, щоби право відтворювали незалежні від тих неправедних справ громадяни, а далі буде... Всіх українців може разом об*єднати тільки  спільна боротьба за права нас самих, не забуваємо, що на мирні мітинги та пікети хрякам нас.рти, кожен із нас розуміє, що для своєї родини добро робили та робимо тільки ми самі. Єднаймося на користь нашої спільної родини- України!
І до 15 року, тим правоохрєнітєлям, що залишаться, дійде, що найвищий Закон- Конституція, та Громада, яка її захищає.                        Ст.5 Конституції України:                     
"Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.
Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.
Ніхто не може узурпувати державну владу."
 
Ні до чого не закликаю, але всіх запрошую.
 

СЛАВА УКРАЇНІ!
 
© Отто [25.07.2013] | Переглядів: 2960
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook