пароль
пам’ятати
[uk] ru

ЧИ Є ДЕ В СВІТІ ЩЕ НАРОД...


ЧИ Є ДЕ В СВІТІ ЩЕ НАРОД...
     Пам'ятається, не так давно, Індію рекламували для туристів, як останній бастіон довірливих простолюдинів, які щиро люблять усіх, особливо туристів, і безмежно радіють будь-якій можливості пофотографуватися із заїжджим туристом, хоча фотографій вони ніколи і не побачать а просто щоб попозувати з якимся іноземцем.
Саме дитяча простота так приваблювала ласих до екзотики туристів з просунутих країн.
Вони приїжджали туди потішитися з цієї дитячої безпосередності.
     Індійці справді в більшості своїй мабуть більш відкриті і щирі ніж інші народи.
Дитяча безпосередність і своєрідний взірець життя пересічних простолюдинів, поділення сууспільства на касти вражає і привертає увагу до цієї колиски світової цивілізації.
Деяких речей я не розумію, або не сприймаю, чи сприймаю як дикунство, чи природну національну інфантильність. Від деяких речей я в захваті, від інших в шоці...
Як от від цього відеоролика, де Індійці мені дуже нагадують Українців...
 

 
      Але чи є десь у світі такий народ, якому можна було б щодня змінювати дійсність, як у калейдоскопі, і при цьому чесати по вухах що завгодно, щодня підміняючи вчорашню правду, яка «з душком» на сьогоднішню більш правдиву, і свіжу?
Завтра ця процедура повториться, і буде повторюватися нескінченно.
При чотирьох - п'яти змінах правд на ньюправди з переходом у бестньюправду ітд, вихідна, тепер вже не правда а брехня витирається з народної пам'яті начисто.
Ось і чудово! Не потрібно ховати білі нитки якими все шито.
 
     Де відшукати націю, якій можна скільки завгодно на чорне казати «біле», і щоб весь народ, не те, щоби вірив, не те щоби робив вигляд, що вірить, але щоб знав, бачив брехню, несправедливість, беззаконня, аморальність, знущання над правами людини і мовчки підтримував все це на шкоду собі і на потіху зграї шахраїв?
 
     Я досі не в курсі чи є де ще народ, який із захватом хаває «лободу», під виглядом манни небесної, роблячи вигляд, що це таки смачно!
«Лободу» не обмежену ніякими критеріями, моральними рамками або етичними міркуваннями. Повну, безмежну «лободу».
Ми вже не можемо похизуватися перед тими ж Індійцями своїми надбаннями в законодавчій сфері, чи довершенності структури влади, чи в дотриманні загальнолюдських прав, чи повазі держави до його величності людини - громадянина.
     Ми протакали ті надбання, яких ще навіть і в очі не бачили, а тільки чули що вони в нас будуть. Ми думали що нам їх дадуть, хоча всі знаємо, що права ніхто нікому не дасть - така їх особливість. Права треба виборювати.
Індійці це зрозуміли раніше нас... І не тільки індійці.
 


 

     Індійці вже на голову вище в розвитку за Українців! Вони гуртуються і вимагають до себе поваги. І саме через це вони її отримують.
 


 

     Наше суспільство споживає лобуду без якихся видимих проблем з шлунком, перетравлює її, і навіть вищі кола, творча еліта,  які покликані бути совісттю нації - інтелігенція і не римигне від сморіду цієї гидкої потрави.
Більше того інтелігенція, щонайменьш більша її частина лизоблюдствуя потурає бандитам освячуючі їхні дії своєю  в них участю.
     Немає жодної галузі, котрої не торкнувся би тлін розкладання.
Жоден професор ВУЗу, або митець, або правознавець, або духовний пастор чи офіцер армії не може виправдати своє пристосуванство жодними причинами, бо вони взяли на себе відповідальність бути вчителями народу і його захисниками.
    Але в своїй більшості ці сирливі Моісеї просто тихенько «хочуть» в Європу, якщо вийде... ... Ну а не вийде, тоді хоч в Таёжную мглу, адже там вони теж чудово пристосуються. До того ж там обіцяють газовий рай для дебілів а не ГУЛАГ і Чечню.
 
     Визнавши свого часу нагороду підрахуя Кідалова і злигання Ющенка з олігархами і криміналом, проковтнувши новітні «понятія» новітньої влади,  замовчуючі причини шаленого попиту на книги двічі несудимого проффесора і таких же шалених його гонорарів, мовчки споглядає інтелігенція за знищенням країни у всіх сферах життя людей.
 
    Заковтнули і Посадку Юлі, і міжнародне обурення, і вбивство Індила, і вбивство Оксани Макар, і врадієвські події, і посадку Павлюченків, і дніпропетровських терористів, і павлоградських робінгудів, і запорізьких паламарів-террористів, і народного месника  Віталія Запорожця, я вже промовчу про переслідування опозиції.
Зільонка, дірьмо, побиття, підпали, гвалтування, зажухування громадян, кримінальна психіатрія, і все це на тлі розграбування національного майна, ресурсів, казни, природних багатств і згвалтування прав, свобод, і самої конституції.
 
     Що можна сказати про політичні судові процеси, результат яких більшість громадян та інтелігенцію знову ж не хвилює. Адже це не нас розпинають, і не над ними відбувається беззаконня. Ну щонайбільше - це потусуватися в інтернеті, інкогніто - як в свій час сімдесят років тусувалися по-кухнях.
Та вже діждалися, нарешті!!!
Вчителька Ніна Москаленко ходить тепер по-мітінгах, заглядуючі в обличча кожному качку - впізнає своїх кривдників і шукає правду:
 
    «Среди митингующих есть и киевская учительница Нина Москаленко, у которой два высокопоставленных милиционера пытаются через рейдеров отобрать дом.
Москаленко говорит, что останется на ночь поддержать этих людей, потому что она такая же жертва произвола, как и другие люди.»
     Доречі Ніна Москаленко впізнала Тітушка, який побив журналістку п'ятого каналу, як  одного з нападників на її будівлю, і вже подала на нього в суд. Ніна Москаленко стоїть тепер з Врадіївцями на майдані, бо вже відчула, що сама вона правди не знайде…
Чи може їх вже розігнали?
Хіба тут впильнуєш за подіями!!!
 


 

 
     Запорізька активістка, беззаконно утримується в психлікарні, і отримує призначене «лікування», але це ж не наша мати чи донька, чи сестра...
Запоріжці! Це плювок у вашу миску з чечевицею!
 
     Так! Сьогодні дикунське кривосуддя перекинулось і на пересічних громадян, це вже стало помітним явищем, особливо по останнім подіям, і беззаконники в мантіях з їхніми братами перевертнями в погонах, а тепер ще й у білих халатах взагалі  не переймаються такими критеріями як «правда», «справедливість» або «право».
Тільки «Доцільність», «особиста вигода», або «наказ зверху».
     Вони мають індульгенцію від самого Сухолучного старця, Їхній Намісник - Папа Міжгірський, а щодо християнської моралі - так вони ж Дарвіністи!!!
А що, хіба це не релігія?
Ще й яка!!!
 
     В минулому році, чи позаторішньому, я їхав нічним потягом «На Київ» майданити.  Вранці, проїжжаючі Черкаську і Київську області я з сумом споглядав як НАРОД крячки стоїть раком по своїх городах, збирає колорадських жуків, бо з ними ж треба боротися до повної перемоги. Бо картопля - то наше всьо!!!
А от щоб вийти проти влади - то собі дорожче. З жуками воювати, воно більш безпечно, та й ситніше... А поїхати на майдан - одні розтрати, тут нема дурних!!!
     Пам’ятаю я тоді подумав: «Ну хтось же повинен і картоплю вирощувати»...
Через пару місяців я їхав туди ж з тією же метою - скидати владу нахрін - народ картоплю тепер вже копав, а попередньо мабуть садив, а тоді окучував. Потім були інші сільгоспзаходи, а взимку - холодно, а потім весна, і треба садити все спочатку...
Коловорот життя... Чи хробацьке існування?
І весь час вони стоять чомусь дупою до вікон нашого бронепотягу.
     Люди!!! Отямтесь, бо якщо жуки з’їдають картоплю, то бандити у владі з’їдять ваше все!!!
Навіть ваші тельбухи, і тельбухи ваших нащадків!!!
За рік ви вже може і захочете поїхати на майдан, але не зможете...
 
     Довго не міг пригадати яких наук проффесором являється найвідоміший український проффесор, чи не кримінальних бува? Може доктор права???
А! Згадав! Економічної науки він світидло!
     Товариші вчені, доценти з кандидатами! Вас не нудить? То підіть на майдан - поримигайте! Ні! Не нудить! Нікого не нудить!!! Калавур!!!
     Живуть у смердючій клоаці, принюхалися так, що вже і не воняє...
Рецептори забились...
     І ніхто з академіків не скаже: Який ти в сраку вчений! Весь нарід від пуп’янка знає твої блатні університети! Бандюк ти і шапкокрад!
 
     Продажні політологи на зарплаті, Кисєльниї Шустера і Куликові Піховшеки- Усі ці «свободи слова» провідних каналів - зрозумілі і навіть передбачувані! Дрібні і місцеві канали - мовчу. Преса - жевріє, і тільки інтернет перелопативши, якщо знаєш де шукати - знайдеш кавалек правди, або напівправди, або й брехні.
Але народ, який це все споживає, і навіть киває головою, Світила науки і культури, в запобачливих позах - це неможливо зрозуміти! Це бридко! Це огидно!!!
     Ось - отримайте вам новоспеченого НАРОДНОГО артиста Уркаїни!!!
 
«Меня зовут Сява, я ебашу ебала.
Я вычислю любого, сука, хитрого кидалу.
Со мной вообще, на хуй, лучше не общаться,
Если ты не хочешь, чижик, лохом оказаться.
Сидели на хатёнке у пацанчика однажды,
Я тогда узнал, что был кинут уже дважды.
Этот, сука, ёжик хитрый взорвал косяк
И чешет: «бля буду братан» и «все ништяк».
Но у меня свои подвесы. Вот, что интересно:
Сдаёт его петух, что общается с ним тесно.
Ну я в хламину умотал на хуй хитрую раззяву.
Ни хуя не наебёшь авторитета Сяву!
 
Чё-чё? Оп-па, ни хуя!
Чё-чё? Иди сюда, на хуй!
Опа! Ха-а-а. Это ж Сява на разводе
Бодрячком! кричит. Пацанчик на хип-хопе, ёпт.»
 
Це тільки перший куплєт, хто хоче - ось читайте далі...
 

http://rap-text.ru/syava/1324-sjava-bodrjachkom-pacanchiki-tekst-pesni.html
 

Вони хочете жити в такій країні? Ви хочете щоб так жили ваші діти?
Ха-ха-ха!!! Не напрягайтеся! Ви вже в ній живете...
 
    Я розумію, що нашому народу, багатовіковим природним відбором,  вироблений, імунітет на правду і справедливість. Проведено курс щеплень у вигляді репресій та геноциду, і знищення найкращих, найчесніших, найдостойніших представників нації. Знищений гено́м непохитних борців за правду. Зачистка велася багато століть і не могла не позначитися на якості сухого залишку. Ведеться вона і зараз. Результат у наявності.
 
     Або може Ви думаєте що селекція і природний відбір існує тільки для всієї решти природи, тільки не для людини? Коли створені умови для брехунів і пристосуванців, негідників і бандитів, коли знищуються добрі паростки, настає виродження нації. Але це звичайно не про нас!
 
     Чи гідний ТАКИЙ наш нарід кращого життя?
Нарід, звісно хоче жити гідно, ось тільки почуття гідності у нього відсутня.
Він за чесне правосуддя, тільки честю своєї він дорожити не хоче.
Він обурений корупцією, але всі свої питання поспішає вирішувати через потрібних людей.
Він, типу, проти бездуховності, в той же час всі свої духовні сили спрямовує на задоволення примітивних потреб.
 
     У народній мотивації відсутні моральні підвалини, які б тягнули нас хай через терни, але до зірок! Замість цього панує примітивний споживчий світогляд, де поняття: «набити кишку» поступається тільки поняттю: «набити мошну».
«Урвати», «хапнути» - неписані ідеали.
Прокінуть компаньйона - святе правило бізнесу!
Виправдання - ну просто дитяча безпосередність - «а, не будь лохом».
І як апофігей піраміди переваг - «красиво жити»
«Щоб у нас все було, і нам за це нічого не було» - топ тост будь-якого свята будь-якої соціальної групи.
Якщо у народу немає зеленого поняття про честь і гідність, то він має в підсумку те, що заслуговує.
 
     Щодня на очах у цього народу топчеться конституція і закони.
Депутати пачками біжать до провладної коаліції, рятуючи - лобіюючи свій бізнес, якого за законом, в принципі не повинно бути, або продаючи свою уповноважену виборцями тушку за конкретний боблос.
Провладні рейдери за допомогою ментів і беркута, альфи та грифона, судових виконавців і просто осіб певної зовнішності захоплюють підприємства і санаторії, гуртожитки і будинки відпочинку, інститути і будь-яке інше рухоме і не рухоме майно.
 
     Бєспрєдєльнічать мажори, судді вершать беззаконня мало не в ста відсотках судових справ, міліцією арештовуються, гвалтуються і вбиваються невинні люди, при чому в жахливих кількостях.
 


 

 
     Із залу суду звільняються жорстокі вбивці, які визнали факт вбивства і показали місце його вчинення, і знаряддя, і місце затоплення трупа, тільки тому, що тато вбивці - Демішкан - давній дружаня президента нашої країни чудес.
 
     Та й сам президент, в насмішку названий «Гарантом конституції» мало не кожен день демонструє зневагу, якщо не презирство до основного закону держави, яким править.
Тим часом його посіпаки з числа інтелігенції готують іншу, покращену конституцію... Перелік його діянь на цьому терені гідний окремої тому досліджень. І не одного.
 
     Список беззаконь у нашій вітчизні нескінченний і звичний обивателю. Але все це не коробить, не жахає, і навіть не хвилює громадянина.
     Завершують картину щоденні мантри можновладців про демократичні перетворення і покращенням в житті кожного ... 21 реформа президента, це тільки початок «Великого Шляху»
Мантруючі «Про історичну європейськість українців» ... «Про семимильні кроки в бік Європи» ... Гарант конституції, абсолютно всупереч тій же конституції, все більше розгортає країну до Європи задом.
 
     Як пояснити таку неймовірну брехливість і толерантність до брехні українського суспільства в цілому?
Адже немає жодного моменту суспільного життя, який залишався б не просякнутий цією гниллю. Крім менталітету нації, виробленого штучною селекцією, мені більше ніяке пояснення не спадає на думку.
    
 

 
Де ми, люди? Чекаємо на месію?
Чому до Київа не зібралося півкраїни? Хочаб півмільона!!! Хочаб 5 - 10 тисяч.
Де Кияни?
Скажіть, поклавши руку на серце - ми заслуговуємо на краще життя?
© ЗЕЛЕНЯР [24.07.2013] | Переглядів: 4084

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.5/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook