пароль
пам’ятати
[uk] ru

ПРО ТРАНСПЛАНТАЦИЮ, ПАРТИЮ РЕГИОНОВ, ВО СВОБОДА - ЧАСТЬ 4


ПРО ТРАНСПЛАНТАЦИЮ, ПАРТИЮ РЕГИОНОВ, ВО СВОБОДА - ЧАСТЬ 4
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів людині»
 
…Таким чином, діючий закон залишає це питання на розсуд родичів померлого. Проте через психологічний стан родичі померлої особи, а також у зв’язку з неможливістю об’єктивно оцінити ситуацію питання про порятунок чужої людини, коли померла близька людина, не є прийнятним для звернення до них з проханням надати дозвіл на взяття відповідних анатомічних матеріалів.
Народний депутат України Є.Г. Карташов
 
П О Я С Н Ю В А Л Ь Н А З А П И С К А
до проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про трансплантацію органів та інших анатомічних матеріалів»
…При цьому бесіда з родичами померлої людини є нелегкою, часто безнадійною справою через їх психологічний стан, а також у зв’язку з неможливістю об'єктивно оцінити ситуацію (питання про порятунок здоров'я чужої людини, коли помер хтось близький є досить некоректним і грубим з морально-етичного погляду).
Народний депутат України О.І. ГЕЛЕВЕЙ
 
Трогательная забота о психологическом состоянии родственников умершего и персонала отделений ИТ не может не восхищать. Администрация некоторых больниц пошла еще дальше: запрещает сообщать родственникам о смерти больных в вечернее и ночное время. Врач обязан сообщить о смерти дежурному администратору. Родственникам звонить нельзя. Каждый день старшие сестры отделений ИТ относят списки всех больных ИТ с номерами телефонов родственников. В итоге, родственники узнают о смерти своих близких не от врачей, а от сотрудников ритуальных служб. Цена звонка в ритуальную службу несколько сот гривен. Никакой закон не нарушен же.
 
В этом году в 5й было диагностировано 9 смертей мозга, проведено 9 бесед, получено 8 согласий. Трансплантологи выполнили 4 монозабора, в 4х случаях заборы почек не состоялись из-за медицинских противопоказаний, в том числе из-за трансмиссивных заболеваний у доноров.
 
Очередное единство ПР и ВОС - к гомофобии, требованию смертной казни, использованию власти для дерибана вот еще и Презумпция Согласия добавилась. Тоталитаризм, он такой.
© scriba [22.07.2013] | Переглядів: 1110

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.9/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати