для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сидячи біля телевізора...................


Сидячи біля телевізора...................
Ага, включаємо. Що тут в нас?  Ага новини. Так, так.
Що кажете? Водій інкасаторської машини міг би вижити, якби люди на цій трасі зі жвавим рухом звернули увагу на те що інкасаторська машина стоїть в досить незвичному вигляді? Байдужість кажете??????
Ви що там в своїх телевізорах зовсім здуріли???
Яка на хрін байдужість?!!! Р О З У М!!! Народ по-мудрішав! Чи вже ви забули як одна дамочка (ще на початку нульових діло було) йшла собі додому, аж раптом у дворі бачить мусора біля трупа жінки щось мудрують. І кажуть їй, жєнщіна падєржітє сумачку. Та взяла........... Ну і ясна річ на сумці відбитки пальців. Вбивство РОЗКРИТЕ. Діло закрите. pardon
Вона ще в тюрмі сухоти підхопила, і померла щось після того як її особисто президент амністував, чи що. Діти сироти. Щось вони ще до МВС позивались. А потім адвокат хтів в них ще мільйона відсудити. Коротше шукайте дурнів зупинятись біля такої інкасаторської машини...................
 
Так ладно, ну вас, реклама, тут реклама, тут реклама, тут теж реклама. Зає...лі б...дь своєю рекламою. І о, о, о, знов одна і та сама реклама, показують дебіла. ОСЬ  СКАЖІТЬ  МОЇМ  РОДИЧАМ  ЩО  Я  ДІЙСНО  ТАНЦЮВАВ  ВІД  РАДОЩІВ   ЩО  ВЗЯВ  КРЕДИТ у вашому банку  ЗА 1,90 в день на кожну 1000 гривень.
Ага 1,9 на 1000 в день. А в рік????
УУУуууууууууууу.
Недивно що його родичі, в рекламі, дивляться на нього як на повного дебіла.....................
 
Так знов новини.........
Ух ти. місцевий польський воєвода проти проведення фестивалю Польща-Україна, тому що в їх президента жбурнули яйцем??? І це образа???
Да?
Виявляється ідіоти не лише в нашому уряді.......
Якого ж х...я ваші калєхі нагородили Вадіка Калісніченка орденом??? Чого тепер дивуватись, що ШЕСТЬОРКА  ТОГО  САМОГО  НАГОРОДЖЕНОГО  ВАМИ  ВАДІКА  нагородить у відповідь Президента яйцем?
Чи ви не знаєте хто такі кацапи? Рузкій мір, ага, а ви чого чекали? Дешевого газу, в обмін на антиукраїнську резолюцію?????????
Он наш ідіотік теж чекав, що москалі візьмуть його в долю, допустять до вирішення питань і буде він рівноправним партнерам. Думав що воно їм треба???
Москалям ХОЛОПИ  ПОТРІБНІ, ЗЕМЛЯ, безкоштовні раби, надра, інфраструктура і ні з ким вони ділитись не будуть................
 
Мда........
 
О, реклама скінчилась, серіали почались................ Млять........... що не канал то якісь расєйській серіал. Ага щас я вам їх буду дивитись.
Ага Осьосьо:

 
Краще ще зроблю кілька підходів до гирі, а потім в Інтернет..............
 
© Слово [18.07.2013] | Переглядів: 2656

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.9/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook