для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Наша служба і апасна, і трудна...


Наша служба і апасна, і трудна...
Подивіться на цю світлину.
 
Це Захарченко відвідує «постраждалих» від гніву народного ментів. Поруч, у якості антуражу, з прямою спиною напружено-залякано сидить лікар. Менти такі кремезні, здорові та у той же час всі такі слабкі, кволі, нещасні (хоч бери та сльози ковтай)…
 
Ну нічого, головний наш "защітнік та сматрящій за парядкам в странє" пообіцяв їм, що, незважаючи на необережно сказані слова про непереслідування активістів, винні все одно обов’язково будуть покарані. Напевно, хтось сяде. Хтось щезне. Чиюсь дружину на вулиці відлупцюють кастетами. Ну, щоб не ходив її чоловік туди, куди не треба.
 
А ще Захарченко сказав, що ті, хто бився у Святошині – найманці. Провокатори. Соціально небезпечні елементи. Мало не ман'яки. І робили вони це, мабуть, за гроші. Бо на всіх акціях начебто присутні одні й ті ж самі люди. Тобто, менти кожне обличчя під мікроскопом роздивляються, так? Усі відеозаписи проглядують, ідентифікують і усюди люди не міняються, нових немає, так? Їздять по країні, штурмують РВВСи, не дають спокійно лупити жінок по нирках, ламають паркани, б'ють окна, трощать двері тощо. Бідний Захарченко, бідні менти, навіть важко собі уявити, як вони примудряються з усим цим поратися.
 
А ще Захарченко закликав громадян не піддаватися на провокації активістів та їхні заклики до дій, що караються законом. По народному, по данєцкаму (у сенсі банди, що звідти вилізла, а не простих громадян) це б звучало так: «А-ну, на х...й усі пішли, бл...ь! По норах сидіти, я сказав!» Тобто, народ нехай не піддається на «провокації» та далі дозволяє себе нагинати усе нижче, а шановним нашим доблєсним мусорам – повна свобода, бий – ґвалтуй – вбивай – насолоджуйся життям на повну, коротше.
 
А якщо раптом ти отримаєш порцію пекучої реальності з балончика чи ногою по рилу від доведеного до крайнього ступіню відчаю народу, то не бійся, ми тебе захистимо, сховаємо, у комфортну палату покладемо, лікарняний дамо, оформимо, як учасника бойових дій, інвалідність, якщо треба, зробимо, на пенсію через пару років з почестями відправимо, 2 рази на рік будеш лікуватися безкоштовно дорогими препаратами у наших відомчих госпіталях та санаторіях, за комуналку платити не будеш, нехай за тебе це робить бидло, яке має нахабність називати себе народом України.
 
А ще Захарченко сказав, що він своїх в образу не дасть, бо відчуває відповідальність за безпеку кожного свого підлеглого. Чудово, просто неймовірно. А хто ж тоді має відчувати відповідальність за нас? Азаров? Дякую, не треба, я на збирання врожаю капусти не підписувався. Янукович? Вже проходили, він почув кожного, кожний почутий дивиться на небо крізь зарешечене віконце. Може, все той же Захарченко? Знову повз касу. Ніхто. Ми самі за себе, ми себе захищаємо від тих, хто мав би захищати нас, ось такий собі нонсенс виходить. І Азаров ще щось там мичав про свободу слова в Україні перед Фюле та іншими.
 
Захарченко, а чого тебе не було помічено біля ліжка Крашкової, жертви твоїх підлеглих, виродків – ґвалтівників у Врадіівці? Чому ти не відвідав Ірину Бондар із обіцянками, що твої менти будуть покарані за жахливий по ступеню нахабності та жорстокості вчинок на ринку "Шлях"? Чого ж це ти негайно їдеш співчувати до своїх людей у лікарню, яким після штурму Святошинського РВВС миттєво зверху наказали знімати побої, якщо навіть замість побоїв було лише незначне подряпання? Чого ти дозволяєш своїй прес – службі видавати у маси заяву, що потерпіла сама напоролася на м'які, доброзичливі долоні дебіла у погонах? Чому ти продовжуєш вперто робити з себе апофеоз аморальності та цинічної відвертої брехні? Чому ти не пішов у відставку? Чому контрольовані тобою структури викликають шалену ненависть звичайних людей? Людей, який ти мав би захищати, Захарченко. Чому довіра до міліції у процентному співвідношенні скотилася до цифр, помножених на нуль? Чому твої офіційні заяви та безглузді виправдовування мають такий ефект "правдивості", від якого засміялася б легована сталь? Чи то найманці в усьому винні, які провокують, розпалюють ворожнечу та б’ють бідних наших працівників МВС? І наклеп зводять на Дрижака та іже с нім, дискредетуючи усю систему, тобою очолювану? Ти офіцер чи «міма прабєгал», Захарченко?
 
Навіть не смішно, бо відповідь очевидна…
© Gilead Kroaton [14.07.2013] | Переглядів: 8749
Мітки: #Захарченко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.4/85

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook